Rihanna: Dünyayı kurtarmaya çalışıyorum, albüm sormayın!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele için yaptığı bağışlarla konuşulan Rihanna, kendisine yeni albüm soran hayranlarına tepki göstererek, "Ben burada dünyayı kurtarmaya çalışırken bir daha albüm sormayın." ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN 13.04.2020, 09:24 13.04.2020, 09:29
Rihanna: Dünyayı kurtarmaya çalışıyorum, albüm sormayın!

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, kendisine sık sık yeni albümünü ne zaman çıkaracağını soran hayranlarına tepki gösterdi.  

Son albümünü 2016 yılında çıkaran Rihanna, Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında, "Ben burada dünyayı kurtarmaya çalışırken bana bir daha albüm sormayın." açıklamasını yaptı. 

32 yaşındaki şarkıcı, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele için Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey ile beraber 4,2 milyon dolar bağış yapmıştı. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında evde izolasyon uygulanmasıyla beraber dünyada aile içi şiddetin arttığı kaydedilirken, Barbadoslu şarkıcının gerçekleştirdiği bağışın, kendisi tarafından kurulan Clara Lionel Vakfı aracılığıyla Los Angeles Belediye Fonu’na aktarıldığı bildirilmişti.

Los Angeles'ta her hafta 90'dan fazla insanın aile içi şiddet sebebiyle sığınma evlerine yerleştirildikleri bildirilirken, gerçekleştirilen bağışla 10 hafta boyunca haftada 90 kurban için yemek,  barınma ve danışmanlık hizmeti sunulabileceği aktarılmıştı. 

Diğer yandan, Rihanna’nın babası Ronald Fenty de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmış, bunun üzerine başarılı şarkıcı 66 yaşındaki babasına suni solunum cihazı göndermişti. 

Ronald Fenty, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Kızım Robyn beni her gün kontrol ediyor. Ölmek üzereydim. Seni çok sevdiğimi söylemek zorundayım Robyn. Benim için çok fazla şey yaptı. Ona minnettarım." demişti. 

Rihanna’nın kendisine solunum cihazı gönderdiğini belirten Ronald Fenty, kızının Barbados’ta bulunan hastanelere de değeri 700 bin doların üstünde olan solunum cihazları bağışladığını söylemişti. 

Ünlü şarkıcı, ekim ayında verdiği bir röportajda, büyük ihtimalle R9 ismini vereceği yeni albümünün reggae müzik türünde olacağını duyurmuştu. 

Rihanna'nın son albümü Anti ise dünya genelinde 250 milyon satış rakamına ulaşmıştı.
 

Yorumlar (0)