Paris Hilton, dördüncü nişanlısıyla mutlu sona ulaştı: 3 gün 3 gece düğün

Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Paris Hilton, Carter Reum isimli dördüncü nişanlısı ile evlendi. Üç gün üç gece devam edecek olan düğünün ilk töreni, Hilton’un büyükbabası Barron Hilton'un Bel Air'de bulunan lüks malikanesinde gerçekleştirildi. Aralarında Emma Roberts, Ashley Benson, Bebe Rexha, Paula Abdul ve Rachel Zoe gibi isimlerin de aralarında yer aldığı çok sayıda ünlü düğüne katıldı.

MAGAZİN 12.11.2021, 18:07
Paris Hilton, dördüncü nişanlısıyla mutlu sona ulaştı: 3 gün 3 gece düğün

Ünlü model, DJ ve Hilton otellerinin varisi olan Paris Hilton, iş insanı nişanlısı Carter Reum ile evlendi. 40 yaşındaki Paris Hilton, bekarlığa veda partilerinden evlenme teklifine kadar evlilik aşamasını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmasından sonra mutlu sona kavuştu. 

Üç gün üç gece düğün

Hilton ve Reum’un düğünü, Paris Hilton'un Büyükbabası olan Barron Hilton'un Bel Air'de bulunan malikanesindeki kutlamayla sınırlı kalmayacak. Düğün kutlamaları üç gün üç gece boyunca devam edecek.

Çok sayıda ismin katıldığı ve dün yapılan etkinlikten sonra bugün, Santa Monica İskelesi'ndeki kutlamanın ardından ise cumartesi günü de bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Üç gün üç gecelik törenin ilk gününde birden çok kıyafet değiştirdiği belirtilen Hilton, ilk fotoğrafını gelinlikle birlikte Instagram hesabından paylaştı. Hilton, bu fotoğrafına "Sonsuzluğum bugün başlıyor" notunu düştü. Barron Hilton'un malikanesinde tören için bazı değişiklikler ve hazırlıklar yapıldı.

Bahçeye ahşap ve büyük bir dans pisti inşa kurulurken, pistin çevresi, çiftin isimlerinin baş harflerinin bulunduğu çiçeklerle süslendi. Hilton'un baş nedimesi ise kardeşi Nicky Hilton Rothschild oldu. Pembe kıyafetli nedimeler arasında Hilton’un nişanlısı C. Reum'un kardeşi Halle Hammond, Hilton ailesinin gelini olarak bilinen Tessa da yer aldı.

Carter Reum ve Paris Hilton, bir senelik flörtlük süreçten sonra geçen şubat ayında nişanlandıklarını duyurmuştu. Hilton, evlenme teklifi almış olduğu anı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

Hilton, 4. nişanlısıyla evlendi

Paris Hilton'un dördüncü nişanlısı olan Carter Reum ile evlendi. Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hilton, üç kez nişanlandı. Ancak her üç nişanlısıyla da evlenemeden ayrılmak zorunda kaldı. Daha önce Paris Hilton, Yunan Paris Latsis, model Jason Shaw ve oyuncu Cyris Zylka ile nişanlanmıştı. Paris-Latsis ilişkisi özellikle kamuoyunda ciddi bir ilişki olarak değerlendirildi. Fakat, Paris'in bu büyük aşkı ayrılıkla neticelendi.

Mutlu sona kavuşan Paris Hilton'un düğününe, çok sayıda sosyetik ve ünlü isim katıldı. 

İşte düğünün ilk gününden görüntüler:

Yorumlar (0)