Özil'den "Evde Kal"an takipçilerine sürpriz!

Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil,  yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele önlemleri dâhilinde evde kalan takipçilerine maç davetiyesi göndereceğini söyledi. 

MAGAZİN 02.04.2020, 09:23
Özil'den "Evde Kal"an takipçilerine sürpriz!

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, yeni tip koronavirüsle(Covid-19) mücadele önlemleri dâhilinde "Evde Kal"an takipçilerine sürpriz yaptı. 

Özil, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, takipçilerinden evlerinde Mesut Özil forması ile çektikleri fotoğraflarını yayınlamalarını istedi. 

31 yaşındaki futbolcu, "En beğendiğim fotoğraflar Arsenal'in evinde oynayacağı bir maça 2 kişilik davetiye kazanabilir." notunu düşerek takipçilerine bilet sözü verdi.

Özil, ayrıca fotoğraflarını beğendiği takipçilerine kendi hayatını anlattığı kitabı, forma ve şapka gibi hediyeler yollayacağını da söyledi. 

Amine Gülşe ile mutlu bir evliliği olan yıldız futbolcu, iki gün önce baba olduğunu takipçileri ile paylaşmıştı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden eşi ve kızı ile fotoğrafını paylaşan Özil, "Şükürler olsun ki kızımız Eda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Rabbim bize, çevresine ve bütün insanlığa hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah, AMİN" demişti.
 

Yorumlar (0)