Mustafa Üstündağ hakkında şok iddia: Eski eşinin rol arkadaşını tehdit etti!

Başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ’ın, Bodrum’daki yarışmada karıştığı kavganın etkileri gündemden inmezken bu kez yeni bir olayı daha patlak verdi. İddiaya Üstündağ’ın geçen yıl ayrıldığı eski eşi Ecem Özkaya’nın şu sıralar ‘Gönül Dağı’ dizisinde partneri olan oyuncu Ferdi Sancar, partneriyle bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşımı gören Üstündağ, iddiaya göre Ferdi Sancar’ı o fotoğrafı kaldırmasını istedi. Hatta Sancar’a küfürlü mesaj gönderen Üstündağ, Sancar’ı tehdit etti.

MAGAZİN 09.05.2021, 16:26 10.05.2021, 11:40
Mustafa Üstündağ hakkında şok iddia: Eski eşinin rol arkadaşını tehdit etti!

Rol aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, ‘Çukur’, ‘Merhamet’, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’, ‘Bana Sevmeyi Anlat’ ve ‘Zeynep’in Sekiz Günü’ gibi projelerdeki rolleriyle hatırlanan başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ, geçen ay Bodrum’daki yarışlarda karıştığı kavgalarla gündeme gelmişti. Konu hakkındaki süreç yargıda devam ederken, Üstündağ hakkında gündeme bomba gibi düşen bir haber daha duyuldu. Mustafa Üstündağ’ın 2010 yılında evlendiği ve 2020 yılının Ocak ayında boşandığı eski eşi Ecem Özkaya, bilindiği üzere ‘Gönül Dağı’ dizisinde rol alıyor. Özkaya dizide, başarılı oyuncu Ferdi Sancar ile partner olarak çalışıyor.



Eski eşinin partnerini tehdit etti

Geçtiğimiz günlerde Ferdi Sancar, partneri Ecem Özkaya ile bir paylaşım yapmıştı. İddiaya göre paylaşımı gören Ecem Özkaya’nın eski eşi Mustafa Üstündağ, Ferdi Sancar’ı tehdit etti. Sancar’dan paylaşımı kaldırmasını isteyen Üstündağ, ayrıca Sancar’a soysal medya üzerinden küfür içerikli mesajlar attı. Kıskançlık krizine girdiği iddia edilen Mustafa Üstündağ’ın mesajları karşısında Ferdi Sancar ise bir süre sessiz kaldı. Bunun üzerine Üstündağ, ‘Gönül Dağı’ dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz’i hedef almaya başladı. Bir paylaşım yapan Üstündağ, paylaşımda Ferhat Eşsiz’e seslenerek aradığını ve ulaşamadığını belirtti. Eşsiz’den kendini ger aramasını rica eden Üstündağ’ın, bu hareketi de karşılık bulamadı. 



Suç duyurusunda bulunduğu iddia edildi

Yaşananların ardından Ferdi Sancar, paylaşımı kaldırdı. Ardından Sancar, bu mesajlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ayrıca Ecem Özkaya da, eski eşi ve oğlu Ahmet Kaan’ın babası olan Mustafa Üstündağ hakkında hakaret ve tehdit nedeniyle suç duyurusunda bulunmuş ve olay yargıda devam ediyor. Ortaya atılan bu iddialar sonrası Mustafa Üstündağ, Ecem Özkaya ve Ferdi Sancar’dan bir açıklama gelmedi.

Yorumlar (0)