MasterChef'e kim veda etti? 23 Ekim MasterChef'ten kim elendi? 

TV8'nin sevilen yarışma programlarından MasterChef'te dün akşam eleme heyecanı vardı. Bir kişi daha MasterChef'e veda etti. İşte MasterChef'e veda eden o isim....

MAGAZİN 24.10.2019, 13:38 24.10.2019, 13:44
MasterChef'e kim veda etti? 23 Ekim MasterChef'ten kim elendi? 

MasterChef'ten kim elendi? MasterChef'e kim veda etti?

MasterChef Türkiye yarışmasında bu hafta nefes kesen bir eleme heyecanı yaşandı. Şef Mehmet Yalçınkaya eleme adaylarına, "Nefes kesen bir yarışma, bu bir erken final' dedi. Batuhan, Mustafa, Faruk Batuhan ve Alican elemeye kalan isimler arasındaydı.

Kıran kırana eleme mücadelesi

Yarışmacılara eleme etabında patlıcan kebabı görevi verildi. Nefes nefese geçen eleme etabının ardından, Mustafa elenmekten kurtulan ilk isim oldu. Mustafanın ardından Alican da yarışmada kalmayı garantileyen ikinci isim oldu. Son ikiye ise Batuhan ve Faruk Batuhan kaldı.

Gözyaşlarıyla uğurlandı

MasterChef'ten elenen isim, lavaşları yere düşürdükten sonra tekrar yapmak zorunda kalan Faruk Batuhan oldu. Diğer eleme adayı Batuhan, arkadaşına gözyaşları içinde veda etti.

MasterChef'ten kim elendi? Kim MasterChef'e veda etti?

Faruk Batuhan giderken şunları söyledi:

"MasterChef benim için bitti. Ama burda çok güzel dostluklar kazandım, şeflerden yenilikler öğrendim. Masterchef çok sert bir dünya ama size farklı şeyler katabilecek yer. Onun için ben çok mutluyum. Masterchef'teki edendiğim dostluklar, arkadaşlıklar ve bilgi birikimi benim için büyük kazanç"

Yorumlar (0)