MasterChef Cemre o ismi açıkladı!

Tv8 ekranlarında seyirciyle buluşan yarışma "MasterChef"in son şampiyonu Cemre Uyanık oldu. "Türkiye'nin 2. MasterChef’i" unvanını kazanan Cemre Uyanık, canlı yayında yarışmada en çok sinirlendiği ismi açıkladı.

MAGAZİN 03.01.2020, 14:34 03.01.2020, 15:06
MasterChef Cemre o ismi açıkladı!

Yemek yapmayı her zaman sevdiğini anlatan Cemre Uyanık, bu ilgisinin ortaokul yıllarından itibaren daha da arttığını dile getirdi. MasterChef şampiyonu, "Bir şeye sinirlendiğim zaman mutfağa gidip hamur yoğuruyordum, bu beni rahatlatıyordu." diye konuştu.

Sinirliyken daha iyi yemek yaptığını anlatan Uyanık, "Ben çok sakin, rahat bir şekilde mutfağa girdiğimde kötü yemek yapıyorum." sözleriyle yarışmadaki başarısını aslında neye borçlu olduğunu açıklamış oldu.

"Yemeğe sevginizi katın olayı yalan mı?"

Katıldığı programın sunucularından Seray Sever, Cemre Uyanık'ın bu sözlerinden sonra "Yemeğe sevginizi katın olayı yalan o zaman?" sorusunu yöneltti. Cemre Uyanık ise bu soruya gülerek, "Bence yalan, çünkü ben sakinken kek yaptığımda asla kabarmaz." yanıtını verdi.

Cengiz Semercioğlu ise şampiyon yarışmacının bu sözlerine "O zaman MasterChef senin yarışmanmış. Yani orda stres zaman süre, rekabet falan..." yorumunu yaptı. Semercioğlu ardından Cemre'ye, "Peki seni yarışmada en çok sinirlendiren isim kimdi?" şeklinde bir soru sordu.

"Kiminle karşı karşıya gelsem onu destekliyordu"

Biraz düşünen Cemre Uyanık, o ismi açıkladı. Kendisini en çok sinirlendiren yarışmacı hakkında, "Sanırım Yasin'di. Çünkü ben kiminle karşı karşıya gelsem onu destekliyordu. Zaten finalde de Alican'ı tuttu. Tabi benim durumumun farkında değildi, bir bakıma bunu yapması iyi oldu." itirafını yaptı.

Yorumlar (0)