Jet Sosyete'den Şeyma Subaşı göndermesi!

Jet Sosyete yeni sezonu Şeyma Subaşı göndermesiyle açtı!

MAGAZİN 19.10.2019, 09:33 19.10.2019, 09:45
Jet Sosyete'den Şeyma Subaşı göndermesi!

Gülse Birsel'in kaleme aldığı Jet Sosyete yeni sezona iki yeni bölümle birden başladı. Dizinin merakla beklenen 3. sezonundan ilk iki bölüm Puhu TV'de yayınlandı. Jet Sosyete'nin yeni bölümünde, Şeyma Subaşı'ndan Çukur'a kadar çok sayıda gönderme yapıldı. Ancak dizinin ana karakterlerinden Yaşar yeni sezonda yer almadı.

Jet Sosyete Yeni Bölüm Fragmanı Ne Zaman?

BKM'nin sevilen komedi dizisi Jet Sosyete'nin 3. sezonu puhutv.com'da başladı. Her bölümü 50 dakikadan oluşacak olan dizi, 18 Ekim Cuma akşamı iki bölüm birden yayınlayarak yeni sezona merhaba dedi.

Jet Sosyete'nin 25 Ekim Cuma günü ekrana gelecek olan 3. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Jet Sosyete'nın 3. sezonda yayınlanan ilk iki bölümünde Özkan Uğur, Mahir İpek, Gülay Afşar gibi ünlü isimler de konuk oyuncu olarak yer aldı.

Çağlar Çorumlu Jet Sosyete'den neden ayrıldı?

Jet Sosyete'nin ana karakterlerinden Yaşar'ı canlandıran Çağlar Çorumlu ise 3. sezonda yer almadı. İki yıl aradan sonra bir diğer BKM yapımı olan Güldür Güldür Show'da tekrar rol almaya başlayan Çağlar Çorumlu Jet Sosyete'ye veda etti. Senaryoya göre Yaşar, şirket sahibi Cengiz tarafından Rusya'daki yeni fabrikaya müdür olarak atandı.

 YENİ SEZONDA ŞEYMA SUBAŞI VE ÇUKUR'A GÖNDERME!

Jet Sosyete'nin yeni sezonunda Çukur ve çeşitli dram dizilerine yapılan göndermeler dikkat çekti.

Dizide “Sadece Şeyma”  kitabıyla ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı’na da göndermeler yapıldı.

Dizinin yeni bölümünde yazar olmaya karar veren Gizem "Basit Gizem" adıyla bir kitap çıkardı.

Gizem’in “Herkesin seni ezmesine izin veremezsin çünkü sen avokado değilsin” şeklindeki sözleri ise akıllara Şeyma Subaşı’yı getirdi.

Subaşı’nın “Sadece Şeyma” isimli kitabında bulunan “Herkesi mutlu edemezsin çünkü pizza değilsin” sözleri sosyal medyada gündeme oturmuş ve günlerce konuşulmuştu.

Yorumlar (0)