İmparator İbrahim Tatlıses’e kırmızı hediye geldi!

İbo Show programıyla her hafta gündeme gelen ve ünlü isimlerle türküler söyleyen İbrahim Tatlıses’e reyting hediyesi! Programın yayınlandığı kanal Tatlıses’e, bu büyük başarı dolayısıyla kırmızı renkte son model bir cip hediye etti.

MAGAZİN 14.03.2021, 10:40 14.03.2021, 18:06
İmparator İbrahim Tatlıses’e kırmızı hediye geldi!

Cumartesi akşamları izleyiciyi ekrana kilitleyen, her hafta gündemde kalan ve reytinglerde zirvede bulunan “İbo Show”, yayınlandığı kanalın da yüzünü güldürüyor. İbrahim Tatlıses’in 10 yıllık bir aranın ardından dönüşünü de simgeleyen programın üstün başarısı, yayıncı kanal tarafından taçlandırılma kararı alındı.

Tatlıses'e kırmızı cip hediye edildi

Reytingleri yüksek gelen program nedeniyle sunucu İbrahim Tatlıses'e, kanal tarafından kırmızı renkte son model bir cip hediye edildi.  Her hafta konuklarıyla sosyal medyada gündem olan, konuşulan ve haber sitelerine konu olan programın başarısı, İbrahim Tatlıses’e bağlanıyor.

Kanal yönetimi, programın başarısından oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Hediye edilen cipin kırmızı renginin kendisine daha da uğur getireceğini belirten Tatlıses, kanal yönetimine teşekkür etti. İmparator İbrahim Tatlıses, Kendisine hediye edilen cipinin yanında da bir poz verdi.

Yorumlar (0)