Hayko'dan çarpıcı açıklama: Annemin organlarını kemirmişim!

Hayko Cepkin, doğumu için birkaç gün beklendiğini, bu nedenle anne karnında bulunan besin potansiyelinin bittiğini ve kendisinin bazı organları kemirdiğini öğrendiğini ifade etti. 

MAGAZİN 16.11.2020, 09:55 16.11.2020, 10:01
Hayko'dan çarpıcı açıklama: Annemin organlarını kemirmişim!

Hayko Cepkin, katıldığı bir YouTube programında oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Doğum sürecinin çok sıkıntılı geçtiğini anlatan Hayko Cepkin, bayram dönemine denk geldiği için doğumunu birkaç gün ertelediklerini, o sırada annesinin karnında bulunan besin potansiyelinin bittiğini söyledi.

Hayko Cepkin, bu nedenle anne karnında bulunan organlardan bazılarını kemirdiğini öğrendiğini belirterek, iğnelerle dünyaya geldiğini ifade etti.

"Bir gözüm kapalı doğmuşum"

Doğduğunda bir gözünün tamamen açık, diğer gözünün ise kapalı olduğunu kaydeden Hayko Cepkin, anlatılanlara göre annesinin şaşkınlığa uğradığını söyledi. 

"Ermeni asıllıyım"

Hayko Cepkin, kökenlerine ilişkin yaptığı açıklamada ise Ermeni asıllı olduğunu belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nde dünyaya geldiğini kaydeden Hayko Cepkin, ailesinin Yozgatlı olduğunu kaydetti.

"Beni sevmeyenler dinlemek zorunda değil"

Hayko Cepkin, Türkiye'de hâkim olan müzik piyasasına pek de uygun olmayan bir müzik türü ile uğraştığına dikkat çekerek, her zaman olumsuzluklar yaşayacağının farkında olarak yola çıktığını söyledi. 

Yaptığı müzik türünü sevmeyen insanların kendisini dinlemek zorunda olmadıklarına dikkat çeken Hayko Cepkin, her zaman iyi insanlarla birlikte yürümek istediğini ifade etti. 

"Anne-baba olmayacağız"

Hayko Cepkin, eşi ile anne-baba olmak istemediklerine yönelik bir karar aldıklarını belirterek, çift olarak birbirlerini her zaman çok sevdiklerini kaydetti.

"Sevilmeyi sevdiğini" vurgulayan Hayko Cepkin, eşiyle ilişkisinin bu şekilde devam ettiğini aktardı. 

Yorumlar (0)