Golcülerin eşleri birbirine girdi!

İngiliz golcüler James Vardy ile Wayne Rooney'nin eşleri Instagram üzerinden kavaya tutuştu.

MAGAZİN 10.10.2019, 18:01 11.10.2019, 14:21
Golcülerin eşleri birbirine girdi!

Rooney'nin eşi Coleen Rooney, Jamie Vardy'nin eşi Rebekah Vardy'nin "gizli instagram öykülerini" The Sun gazetesine yolladığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Coleen Rooney, "Birkaç yıl önce, bir kişi, kişisel instagram hesabımdan yaptığım paylaşımları düzenli olarak The Sun gazetesine gönderdi. Benim hakkıımda bir hayli fazla bilgiye sahipti. Ailemden ya da arkadaşlarımdan biri olduğu kesindi. Bunu yaparken benden izin almıyordu" ifadelerini kullandı.

"Bunun kim olabileceğine kafa yordum ve şüphelerim oluştu." diyen Coleen Rooney  "Sonunda herkesi engelleyerek sadece 1 kişinin Instagram öykülerimi görmesine izin verdim. Önceki 5 ay boyunca bazı yalan öyküleri paylaşıp, Sun'da yayınlanmasını bekledim. Sonunda tahmin edin ne oldu, çıktı!" şeklinde konuştu ve ekledi:

"Paylaşımlarımı sızdıran kişinin kimliğini kendime saklamak ve hiçbir yorum yapmamak çok zordu. Bütün öykülerin ekran görüntülerini aldım. Zîra, o öyküleri yalnızca 1 kişi gördü. O kişi, Rebekah Vardy'di." 

Suçlamalara hedef olan Rebekah Vardy ise kırık kalp emojisiyle paylaştığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Keşke beni arasaydın ve bu düşüncelerini bana anlatsaydın. Seninle ilgili kimseye demeç vermedim. Böyle bir düşüncen varsa, bana gelebilirdin. senelerdir hesabıma birçok kişinin erişim hakkı var."

Rebekah Vardy, paylaşımını "Paraya ihtiyacım yok. Senin öykülerini satarak ne kazanacağım?" sorusuyla bitirdi.

Yorumlar (0)