Friends sevgisi restoranının şefini canından bezdirdi!

Efsanevi dizi Friends'in 25. yıl dönümünde hayranların, dizinin karakterlerinin yaşadığı Greenwich Village binasınını sık sık ziyaret etmesi caddede bulunan restoranının şefi ve sahibi Joey Campanaro'yu canından bezdirdi.

MAGAZİN 23.10.2019, 19:08
Friends sevgisi restoranının şefini canından bezdirdi!

Friends sevgisi dizinin 25. yıl dönümünde ana karakterlerin yaşadığı Greenwich Village binasına gelen hayranlar selfie çekmek için kaldırımları dolduruyor, çizdikleri grafitilerle duvarlara zarra veriyor.

Kurgusal Central Perk kafenin bulunduğu Bedford Caddesi 90 numarada bulunan Little Owl restoranının şefi ve sahibi Joey Campanaro bu durumdan şikayetçi!

Durumu rahatsız edici olduğunu belirten 47 yaşındaki Campanaro, "Hiçbir mesuliyetleri yokmuş gibi davranıyorlar. Yüzlerce insan geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Hafta sonları sayı bini buluyor" dedi. 

Companaro, geçen ay boyunca yapılan yıl dönümü reklamlarının etkisiyle binanın dışına yönelik tahrifatın giderek kötüleştiğini aktarıyor.

"Tarikat gibi işler hale geldi"

Hayranların isimlerini ve sevdikleri replikleri duvarlara yazdığını söyleyen Companaro, "Birinden gören aynısını taklit ediyor. Fotoğrafını çek, sosyal medyada paylaş. Tarikat gibi işler hale geldi" diye konuştu.

Ofisin açık penceresinden içeri uzanıyorlar

Hayranlar bazen işi restoran çalışanlarından keçeli kalem istemeye vardırıyor. Bazen ise dükkanın ofisinin açık penceresinden içeri uzanıp kalem almaya çalışıyorlar.

Campanaro, "Bunu gördüğümde ‘Durun, bu yaptığınız yasa dışı!" diyerek dizinin hayranlarını uyardığını söylüyor.

Yorumlar (0)