Forrest Gump filmi gerçek oldu: Edirne'den çıktı, Hakkâri'ye koştu!

Tom Hanks’in rol aldığı kült film ‘Forrest Gump’ taki kentten kente koşma sahnesi, gerçek oldu. Sanatçı Aydın Aydın, pandeminin topluma getirdiği bunaltıya dikkat çekmek ve durmamak adına Edirne'den yola çıktı ve Hakkâri'ye koştu!

MAGAZİN 01.04.2021, 12:14 01.04.2021, 17:50
Forrest Gump filmi gerçek oldu: Edirne'den çıktı, Hakkâri'ye koştu!

Yayınladığı ilginç ve sıra dışı klipleriyle adeta bir fenomen olan türkücü Aydın Aydın, yine ilginç bir çalışmaya imza attı. Takım elbisesin giyen Aydın, Edirne’den yola çıktı ve Hakkari’ye doğru yolculuk etti. Yaklaşık 1 yıldır süren pandemi sürecinin insanoğlunun üzerine getirdiği bıkkınlık ve bunalıma dikkat çekmeyi amaçlayan Aydın, yeni eserini dinleyiciye sundu. Yeni şarkısı ‘Devam Et’ in klibini çeken Aydın, tıpkı ödüllü aktör Tom Hanks’in rol aldığı ‘Forrest Gump’ filmindeki gibi bir kentten öbür kente gitti.

Üretimin devam etmesi gerektiğini belirtti

Edirne’den Hakkari’ye koşan Aydın Aydın, klibin finalini 2 bin 800 rakımlı Şivekür zirvesinde tamamladı. Salgının başlarında “Öp Meee” adlı şarkıyı yaparak dikkatleri üzerine çeken Aydın, bu kez pandeminin getirdiği bunalıma dikkat çekmek amacıyla ve “Ne olursa olsun durmamalıyız” mottosuyla yola çıktı. Hayatın ne olursa olsun devam ettiğini söyleyen Aydın Aydın, Türk kültüründe durmanın ve yılmanın olmadığını ileri sürdü. İnsanlığın bu virüsü de aşacağını söyleyen Aydın, herkesin her ne iş yapıyorsa o işi severek yapmaya devam etmesi gerektiğini ve üretimin devam etmesi gerektiğini öne sürdü.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Şarkılarında ve kliplerinde özellikle sosyal medya ile dünya çapında konu olmuş meselelere dikkat çeken Aydın Aydın, performanslarıyla ilgi topluyor. Çocuklara sebze meyve sevdirmek adına karpuzu kafasına geçirmesi, küresel kuraklık için “Şıp Şıp Su Sesi” türküsünü yapması ve Anadolu tas tıraşını önerirken yaptıkları sosyal medyada gündem olmuştu. Çevre kirliliği ve kadına şiddet içinde projeler üreten sanatçı, bu kez de sağlık çalışanlarının çalışmalarına bir nevi teşekkür etmek adına yaptığını söyledi. Şivekür zirvesinde çektiği klibin final sahnesinde sağlık çalışanlarında davet eden Aydın’a sağlık çalışanları da destek verdi.

Yorumlar (0)