Exathlon YouTubers'ta Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak yer alacak! Exathlon YouTubers Türkiye yarışmacıları kimler?

Acun Ilıcalı, yeni yarışma programı  Exathlon Türkiye Youtubers için hazırlıklara başladı. TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım isimli programa konuk olan YouTuber Orkun Işıtmak, Exathlon YouTubers projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

MAGAZİN 01.11.2019, 09:36 01.11.2019, 10:06
Exathlon YouTubers'ta Oğuzhan Uğur ve Orkun Işıtmak yer alacak! Exathlon YouTubers Türkiye yarışmacıları kimler?

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına önemli açıklamalarda bulunan ünlü YouTuber Orkun Işıtmak, Exathlon YouTubers projesi hakkında konuştu.


Toplam 18 yarışmacının yer alacağı Exathlon YouTubers projesi kapsamında Orkun Işıtmak, Oğuzhan Uğur'un da proje için Dominik'e gideceğini söyledi


Toplam 18 yarışmacı olacak

Önümüzdeki ay çekilmesi planlanan Exathlon YouTubers'ın çekimleri için Dominik'e gideceğini söyleyen Işıtmak, projeye toplam 18 yarışmacının katılacağını ve yarışmacıların 9'ar kişilik iki takıma ayrılacağını söyledi. Işıtmak aynı evde yaşayacak yarışmacılar için çok özel projelerin de planlandığını özellikle duyurdu.

Oğuzhan Uğur'da Exathlon YouTubers'ta
Exathlon YouTubers'a katılacak isimlerden birinin de ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur olduğunu söyleyen Işıtmak, "Oğuzhan Uğur'un tam olarak yarışmacı olduğunu söyleyemem ama bu projede bizimle yer alacak ve çok güzel işler ortaya çıkacak." şeklinde konuştu.

Reality Show tarzında olacak

Orkun Işıtmak yeni proje hakkında şunları söyledi: "Mecrayı henüz söyleyemiyorum fakat çok güzel bir proje ortaya çıkacak. Acun ağabeyle daha önceden bir araya gelmek çok istemiştik fakat bugüne kısmet oldu. Proje için önümüzdeki ay Dominik'te çekimlere gideceğim. Exathlon YouTubers, Survivor'dan farklı olacak ve toplamda 18 yarışmacı aynı evde kalacak. Farklı takımlarda 9'ar şekilde bölünecek olan 18 yarışmacı aynı evi paylaşacaklar ve bir yandan da Reality Show tarzında bir proje ortaya çıkacak. Öte yandan projede çok önemli isimler yer alıyor. Onları daha sonra açıklayacağım." 

Oğuzhan Uğur kimdir?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984'te Ankara'da doğmuş Türk müzisyen, film yönetmeni , senarist ve Youtuber'dır. Üniversite öğrenimi sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yapmıştır. 2011 yılında vizyona giren "Ağır Abi" isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenmiştir. 2012 yılında "Çok Şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıkmıştır. Çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlenmiş, ikili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkı çıkarmıştır.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümü mezunu Oğuzhan Uğur, 2017 ortalarından beri "Budabi", "BaBaLa Tv" ve "Onedio"adlı YouTube kanallarında video içerikleri hazırlamaktadır.

Orkun Işıtmak kimdir?


YouTube'da çektiği vloglarla adını duyuran Orkun Işıtmak, 8 Ocak 1996 tarihinde dünyaya gelmiştir. Tarih öğretmeni bir baba ve halkla ilişkiler uzmanı bir annenin oğlu olan Işıtmak’ın ailesi İzmir’de yaşamaktadır. Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi'ni kazanıp İstanbul'a taşınmıştır. 2012 yılından beri eğlence ve oyun içerikli videolar çeken Orkun Işıtmak, 2018 yılında "İyi Oyun"filminde rol almıştır. 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En iyi YouTuber/Instagrammer ödülünün sahibi olmuştur.
 

Yorumlar (0)