Demet Şener'in eşi Cenk Küpeli’nin babasından şok sözler

İbrahim Kutluay ile boşanmasının ardından Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Demet Şener hakkında olay yaratacak sözler. 

MAGAZİN 31.10.2019, 09:12
Demet Şener'in eşi Cenk Küpeli’nin babasından şok sözler

Demet Şener'in eşi Cenk Küpeli'nin basketbol yorumcusu babası Avni Küpeli, Şener hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haziran, kendisinden dokuz yaş küçük Cenk Küpeli ile sürpriz bir evlilik kararı alan Demet Şener, Instagram hesabında evliliğiyle ilgili mutluluk dolu paylaşımlarda bulunmaya devam ederken, Küpeli’nin babası Avni Küpeli'nin yaptığı açıklamalar gündeme oturdu.


"DEMET ŞENER OĞLUMUZU BİZDEN KOPARDI"

Cenk Küpeli’nin ailesinin bu hızlı evlilik kararına karşı olduğu iddia edilmiş ancak Cenk Küpeli ailesiyle arasında sadece ufak bir kırgınlık olduğunu ve bu durumun bir müddet sonra düzeleceğini söylemişti. Ancak baba Avni Küpeli’nin Instagram’da bir magazin sayfasının paylaşımına yaptığı yorumgündeme oturdu. Avni Küpeli yorumda şunları yazdı:

"Demet Şener gözümüzün nuru oğlumuz Cenk’i bizden koparmış ve onun ailesini hiçe saymasına neden olmuştur. Şener’in yaptığı nispetler sadece İbrahim’i ve onun ailesini değil aynı zamanda bizleri de derinden yaralamıştır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini isteriz. (Oya ve Avni Küpeli)"

AVNİ KÜPELİ AÇIKLAMALARININ ARKASINDA DURDU

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Avni Küpeli, Instagram'da yaptığı yorumun arkasında durduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kesinlikle İbrahim Kutluay’a nispet için evlendi. Oğlumla flört ettiklerinden bu yana Cenk’le bağlantı kuramıyoruz. Demet Şener, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla resmen Kutluay ailesine nispet yapıyor. Oğlumuzla görüşememek bizi üzüyor ancak Demet Şener’le görüşmeyi düşünmüyoruz ve onunla kesinlikle barışmayacağız.”

Yorumlar (0)