Demet Akalın, Koronavirüs aşısı yaptırmadığına pişman olduğunu açıkladı!

Başarılı sanatçı Demet Akalın, koronavirüsü yendikten sonra ilk kez ekrana çıktı. Her gün kelle-paça çorbası içtiklerini söyleyen Akalın, aşı yaptırmadığına pişman olduğunu söyledi.

MAGAZİN 22.02.2021, 17:18 23.02.2021, 13:46
Demet Akalın, Koronavirüs aşısı yaptırmadığına pişman olduğunu açıkladı!

Uludağ tatili sonrası koronavirüse yakalanan Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile karantina sürecindeydi. İzolasyon süreci biten ve hastalığı yenen Akalın, sabah programında yayına çıktı.

Aşı olmadığı için kendine kızdı

Okan Kurt’un çok küçük bir oyun odasında maskesiz şekilde oyun oynadığını söyleyen Akalın, Kurt’un burada kapmaksa baka bir yerde kapmayacağını düşündüğünü söyledi. Kayak yaparken bile maskesini çıkarmadığını söyleyen Akalın, bunun başlarına gelmesini kadersizliğe bağladığını söyledi. Bir hafta sonra Okan Kurt’un oyun oynadığı yerdekilerin hastaneye kalktığını söyleyen Akalın, bu durum olunca üzüldüğünü belirten Akalın, aşı olmadığı için kendine kızdığını söyledi.

Karantinada, bol bol kelle-paça çorbası içti

Karantina sürecinde bol bol kelle-paça çorbası içtiklerini söyleyen Akalın, çok su içtiği için de kilo verdiğini belirtti. Tat almasının geldiğini ama koku alma duygusunun gelmediğini belirten Akalın, C vitamini aldığı için hafifçe bu süreci geçirdiğini düşündüğünü söyledi. Bu süreçte İrem Derici ve Tarkan gibi ünlülerin kendisini aradığını ve şifa dileğine bulunduğunu söyleyen Akalın, Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre’nin de kendisine bitkisel ilaçlar yolladığını söyledi.

Yorumlar (0)