"Çok zor günler geçirdim ama asla şikayet etmedim"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve "tuz serpme" hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, bir dergiye verdiği röportajda geçirdiği zor günleri anlattı.

MAGAZİN 17.01.2020, 10:23
"Çok zor günler geçirdim ama asla şikayet etmedim"

Yeni yıla girerken, bir camide çekilmiş fotoğrafını paylaşan Gökçe, Plus Dergi'ye açıklamalar yaptı.

Kasaplarda çıraklık yaparak mesleğe başlayan Nusret Gökçe, kasap-restoran konseptli bir restoranda çalışmaya başlamış, cebindeki son parayla Arjantine'e gitmişti. Arjantin'den Türkiye'ye döndükten sonra zor şartlar altında Amerika'ya giden Gökçe, Plus Dergi'ye yaşadığı zorlu süreci anlattı:

”Allah'tan ne istediysem verdi, ne kadar şükretsem az. Geçmişimi asla unutmadım ama geriye dönüp asla bakmam. Çok zor günler geçirdiğim doğrudur ama asla şikayet etmedim. Hiçbir zaman yoruldum demedim” 

Amerika'ya gittiği dönemde New York'un en ünlü dört restoranında para almadan çalışan Gökçe, yaptığı menü New York Times'ta yayınlandıktan sonra Türkiye'ye dönmüş ve bir arkadaşının desteğiyle ilk restoranını açmıştı.

Yeni yıla girerken yaptığı dua paylaşımıyla çok konuşulan Gökçe, ”Alın yazısı denilen bir hadise vardır, ona inanırım. Ben gayret ederim gerisi Allah’ın yardımı ile olur. Alkol kullanmıyorum. Her ramazan orucumu da tutmaya gayret ederim” dedi.

Dünya çapında tanınan 36 yaşındaki Nusret Gökçe'nin İstanbul'da 6 şubesi bulunurken; Ankara, Bodrum, Muğla, Dubai, Abu Dhabi, Doha, Miami, New York ve Mykonos'ta da restoranları mevcut. Gökçe'nin aynı zamanda İstanbul Maçka'da bir oteli de var.
 

Yorumlar (0)