Alexandra Ceylan kimsesiz çocuklara, doğum günü hediyelerini bağışladı!

Manken Alexadra Ceylan, doğum günü için hediye göndermek isteyen herkesten bir ricada bulundu. Ceylan, dostlarından gelecek olan hediyeleri kimsesiz çocuklara bağışlamalarını istedi.

MAGAZİN 03.03.2021, 10:28 03.03.2021, 17:15
Alexandra Ceylan kimsesiz çocuklara, doğum günü hediyelerini bağışladı!

Yugoslavya’nın dağılmadan önce son güzellik kraliçesi olarak belirlenen ve bu özelliğiyle tarihe geçen modacı ve manken Alexandra Ceylan, doğum günü için umut aşılayan bir gelişmeye imza attı. Geçen yıl dünyanın en iyi boks promotörü olarak belirlenen kurumun Yönetim Kurulu Başkanı olan Erol Ceylan’ın manken eşi Alexandra Ceylan, doğum günü için hediye göndermek isteyen herkesten bir ricada bulundu. Bu yıl kendisine değil, hediyeleri kimsesiz çocuklara göndermelerini söyledi.

Doğum günü hediyeleri, ihtiyaç sahibi çocuklara verildi

Doğum gününü Dubai’de ailesiyle birlikte kutlayan Ceylan, Almanya’nın yanı sıra İstanbul’da podyuma çıkıyor.Uzun zamandır kendini yardım organizasyonlarına adayan Alexandra Ceylan, ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmeye çalıştığını söyledi.

Yakın dostlarından ricada bulunan Alexandra Ceylan, bu yılki doğum günü hediyelerini kimsesiz çocuklara bağışlamalarını istedi. Yakın dostlarının da bu fikri benimsediğini belirten Alexandra Ceylan, onların da yardımda bulunduklarını söyledi.

Yorumlar (1)
KÖKLÜ SÜS VE BALON 3 yıl önce
gerçekten tebrik ederim, umarım diğer ünlülere de ilham olmuştur.