Ahmet Kural'dan Murat Cemcir itirafı! Neden küstükleri sorusunu yanıtladı

Ahmet Kural ile Murat Cemcir arasındaki dostluk bozuldu. Bir süredir görüşmeyen ikilinin, neden birbirine dargın olduğu merak edildi. Oyuncu Ahmet Kural, aralarındaki dargınlık hakkında konuştu.

MAGAZİN 20.12.2023, 10:34 21.12.2023, 09:44 Hakan Öksüz
Ahmet Kural'dan Murat Cemcir itirafı! Neden küstükleri sorusunu yanıtladı

Uzun yıllar boyunca hem iş arkadaşı hem de dost olan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasına kara kedi girdi.

"İşler Güçler" ve "Kardeş Payı" dizilerinin yanı sıra "Düğün Dernek", "Çalgı Çengi", "Ailecek Şaşkınız" ile "Baba Parası" gibi filmlerde birlikte rol üstlenen ikili bir süredir yan yana görüntülenmedi.

Çağla Gizem Şahin ile evliliğinden bebek bekleyen Ahmet Kural, Gökay Kalaycıoğlu'nun programında eski dostu Murat Cemcir hakkında konuştu. 

"Düğüne mesajla davet ettim, cevap vermedi"

Dargın oldukları için Murat Cemcir'in düğününe bile gelmediğini kaydeden Kural, "Birbirimize kırgınız, niyesi bizde kalsın. Düşman değiliz. Herkes gibi onu da telefon mesajıyla davet ettim düğüne. Yanıtsız bıraktı. Bu durum gerçekten üzücü, çünkü yola beraber çıktık biz." dedi.

"Birbirine düşmanlık yapacak, nankör kişiler değiliz"

Aniden küsüp gitmenin kolay olmadığını belirten ünlü oyuncu, "Birlikte başarılı işlere imza attık. Bir gün konuşur, barışırız. Birbirine düşmanlık yapacak, nankör kişiler değiliz. Kimseye kapımı kapatacak değilim. Murat Cemcir benim büyüğüm zaten. Halledilemeyecek bir mesele yok." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)