Acun'a tepki gösteren Nagihan, hastalığını açıkladı: Ekmeğimle oynuyorlar

Survivor'da şampiyon olamayan Nagihan Karadere, hakkının yendiğini ve kimsenin yarışmaya gitmemesi gerektiğini söylemişti. Nagihan'ın sözlerine Acun Ilıcalı'dan cevap geldi. Acun'un, "Hangi özelliğiyle kazanacaktı?" şeklindeki ifadeleri üzerine Nagihan'dan şoke eden bir haber geldi. Acun Ilıcalı'yı aradığını ancak ulaşamadığını kaydeden Nagihan, "1 ay önce öğrendim. Herkes ekmeğimle oynuyor." dedi.

MAGAZİN 16.01.2023, 14:43 16.01.2023, 14:55 Hakan Öksüz
Acun'a tepki gösteren Nagihan, hastalığını açıkladı: Ekmeğimle oynuyorlar

Geçen sezon Survivor All Star'a katılan ama bir kez daha eli boş dönen eski milli atlet Nagihan Karadere, yarışma hakkındaki sözleriyle dikkat çekmişti. Parkurlardaki üstün performansına rağmen yarışmadan elenen Nagihan, oyun kazanma yüzdesi düşük olan Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasını eleştirmişti.

Acun: "Nagihan hangi özelliğiyle kazanacaktı?"

Yarışmanın kendisini büyük haya kırıklığına uğrattığı belirten ve bir daha asla gitmeyeceğini söyleyen Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın tepkisini çekti. Nagihan'ın sözlerine şiddetle karşı çıkan Ilıcalı, "Nagihan Hanım Survivor'ı kazanamadığı için çok bozulmuş. Hangi özelliğiyle yarışmayı kazanacaktı Nagihan, merak ediyorum." diyerek tepkisini gösterdi. 

"Acun Bey'in telefonu meşgul çalıyor"

Acun Ilıcalı'nın kullandığı ifadelere bozulan Nagihan, sosyal medya hesabından bir hikaye paylaştı. Acun Ilıcalı'nın söz konusu ifadeleri kullandığı Survivor Panorama programına bağlanmak isteyen Nagihan, paylaşımında "Acun Bey'in telefonu meşgul çalıyor, beni programa bağlayın." ifadelerin yer verdi.

"Kanser olduğumu 1 ay önce öğrendim"

Nagihan Karadere'nin, kendisini arayan Bilal Özcan'a durumunu anlattığı belirtildi. Edinilen bilgilere göre Nagihan, "Herkes ekmeğimle oynuyor. Kanser olduğumu 1 ay önce öğrendim, saatlerdir ağlıyorum. Ailem bile hastalığımı bilmiyordu. Anneme bugün durumu anlattım. Lütfen herkes benim için dua etsin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)