Netflix setinde kaza: Drone yüzüne çarptı, çekimler durdu

Netflix yapımı olan Agent From Above dizi çekimi sırasında oyunculardan Kai Ko'nun suratına drone çarptı. Oyuncunun yüzünde derin yaralar oluştuğu ve 30 dikiş atıldığı belirtildi.

MEDYA 16.01.2023, 15:11 17.01.2023, 15:54
Netflix setinde kaza: Drone yüzüne çarptı, çekimler durdu

Agent From Above yapımının çekimlerinde büyük bir kaza gerçekleşti. Oyunculardan Kai Ko sette uçan bir dronun yüzüne çarpması sonucu yaralandı. 27 Aralık günü meydana gelen hadise, yetkililer tarafından çok daha sonra basınla paylaşıldı. Edinilen bilgilere göre, drone yüzünden yaralanan oyuncunun yüzünde büyük bir hasar oluştu.

30 dikiş atıldı

Netflix yapımı Agent From Above dizi çekiminde oyuncu Kai Ko’nun yüzüne drone çarpması sonucu çalışmalar durduruldu. Yapımcılar, dronun oyuncunun suratına çarpması sonucu yüzüne 30 dikiş atıldığını ve yanaklarının parçalandığını ifade etti.

Kazanın sonrasında bir süre çekimleri durduran set ekibi, tekrar faaliyetlerine başladı. Ancak olayın ardından yaralanan ve tedavisi devam eden Ko’ya dinlenmesi ve iyileşmesi için izin verildi. Diğer bir taraftan yapımcılar, drone ile çekim gerçekleştirilirken herhangi bir talimatın dışında hareket etmediklerini belirtti.

Yapımcılar olayın neden meydana geldiğini anlamak üzere soruşturma başlatıldığını aktardı.

Yorumlar (0)