Motorin dolu tanker devrildi, yol göle döndü

Konya’nın Kulu ilçesinde 27 bin litre motorinin olduğu tankerin karayoluna devrildiği anlar, kameraya yansırken tır sürücüsü yaralandı ve yola dökülen motorin nedeniyle karayolu göle döndü.  

YAŞAM 27.06.2021, 14:42 28.06.2021, 09:42
Motorin dolu tanker devrildi, yol göle döndü

Tanker kazası, Konya Ankara Karayolu Kulu ilçe merkezi çıkışında  sabah saatlerinde meydana geldi. 

Sürücü yaralandı, motorin yola döküldü

A.T. yönetiminde ve Konya’dan Ankara’ya seyir halinde olan motorin dolu tanker, bir akaryakıt istasyonuna yakın bir yerde direksiyon hakimiyetinin kaybolması ve  lastiğinin patlaması üzerine refüje çıkarak karayoluna devrildi. Sağlık ve polis ekiplerine haber verilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Araç sürücüsü kazada yaralanırken, kaza esnasında yırtılma yaşanan tankerde dolu motorin yola döküldü ve yol göle döndü. Kazada yaralanan sürücü, Kulu Devlet Hastanesine ambulansla kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Devrilen tankerin yolu kapatması sebebiyle ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Tırın refüje çarpması esnasında diğer şeride fırlayan kilitli parke taşları, karşı yoldaki ulaşımı aksattı. Karşı şeritteki ulaşımın, yoldaki taşlar alınarak bir bölümü açılırken, Karayolları ekibi yoldaki taşları temizledi. 

Kaza güvenlik kamerasında 

Yaşanan kaza, tankerin devrildiği bölgenin yakınındaki akaryakıt istasyonunun kamerasına yansıdı. 

Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.





Yorumlar (0)