Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti

Hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybederek düşen kadın, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

YAŞAM 28.04.2024, 18:27 29.04.2024, 18:10 Şeyda Gül
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti

24 Nisan tarihinde Sarıçam ilçesi Balcalı Mahallesi Güney Kampüs Yolu'nda, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kontrole giden 6 çocuk annesi Hatice Sabahi, otobüse binerek evine gitmek istedi. 75 yaşındaki kadın Vedat K.'nin kullandığı 01 J 0364 plakalı özel halk otobüsüne binerken, sürücünün direksiyon başında sigara içtiği otobüs kapısı açık şekilde ilerlemeyi sürdürdü.

Sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Otobüs kartını göstermek için ayağa kalkan yaşlı kadın, manevra sırasında dengesini kaybederek açık olan kapıdan düştü. Başını asfalta çarpan Sabahi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayda gözaltına alınan sürücü Vedat K. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 gün sonra hayatını kaybetti

Beyin kanaması geçirdiği, köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar olduğu belirlenen Sabahi, kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde entübe edildi. 4 gündür yaşam mücadelesini sürdüren Sabahi, doktorların tüm müdahalelerine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Sabahi'nin cansız bedeni, hastanenin morguna kaldırıldı.

Yorumlar (0)