İstanbul’da film çekimine giden karavanlar, kazaya karıştı

Küçükçekmece TEM Otoyolu’nda film çekimine gittiği öğrenilen karavanların da dahil olduğu zincirleme trafik kazası gerçekleşti. 7 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı. 

YAŞAM 26.05.2022, 11:44 27.05.2022, 09:00
İstanbul’da film çekimine giden karavanlar, kazaya karıştı

İstanbul’un Küçükçekmece mevkiine bağlı TEM Otoyolu bugün zincirleme kazaya sahne oldu. Saat 07.30 sularında gerçekleşen kazada seyir halinde olan ve bir film çekimine gittiği belirlenen 24 EN 245 plakalı karavan, henüz bilinmeyen bir sebeple yolda durdu. Yine aynı sete giden karavanlar da öndeki karavana çarparak durabildi. Yolda seyir halinde olan diğer araçlar da zincirleme kazaya karıştı. 



Zincirleme kazada 6 kişi yaralandı

Bir minibüsün de karıştığı kazada minibüsteki 4 kişi yaralandı. Sürücüler arasından da 2 kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazayı görenlerin ekiplere haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralıların ilk müdahalesi olay yerinde yapılırken polis ekipleri yolda geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. TEM Otoyolu’nun Edirne istikametinde yoğun trafik oluştu. Araçlar saatler içinde yoldan çekilirken polis de olayla ilgili soruşturma başlattı. Maddi hasarın fazla olduğu kaza sonrasında yolu kaplayan yağ, belediye ekipleri tarafından kumlanarak kapatıldı.

Yorumlar (0)