Gaziantep'te bir kadın, 6 aylık bebeğinin yanında vurulmuş halde bulundu!

Şehitkamil ilçesinde yaşayan olayda, bir kadın 6 aylık bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu. Talihsiz kadın, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

YAŞAM 03.01.2021, 00:20 03.01.2021, 17:38
Gaziantep'te bir kadın, 6 aylık bebeğinin yanında vurulmuş halde bulundu!

Gaziantep'e bağlı Şehitkamil ilçesi Güvenevler Mahallesi'nde yaşanan olayda, 26 yaşında olduğu öğrenilen Özlem K.’nin, 6 aylık bebeği ile beraber yaşadığı evden silah sesleri gelmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu

Kısa bir zaman zarfı içerisinde olay bölgesine gelen görevliler, eve girdiklerinde talihsiz kadını bebeğinin hemen yanında, karnından silah ile vurulmuş vaziyette buldu.

Sağlık görevlilerinin olay bölgesindeki ilk müdahalesinin akabinde yaralı kadın Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hayati tehlikesi bulunuyor

Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan talihsiz kadının durumunun ciddi olduğu öğrenilirken, evde inceleme gerçekleştiren güvenlik güçleri, olayın meydana geldiği odada tespit ettikleri bir silaha el koydu.

Olaya ilişkin soruşturmaya ivedilikle başlanırken, Özlem K.'nin bir başkası tarafından mı vurulduğu yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor. 

Diğer yandan, talihsiz kadının eşinin ise yaklaşık olarak 1 yıldır cezaevinde olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)