Eski uzman çavuş, eşini ve iki çocuğunu boğarak katletmiş

Hatay’a bağlı İskenderun ilçesinde evinde ölü olarak bulunan anne ve iki çocuğunun boğularak katledildiği tespit edildi. Katil zanlısının, eşini ve iki çocuğunu boğarak katlettiğini itiraf ettiği öğrenildi.

YAŞAM 30.09.2021, 19:09 01.10.2021, 15:08
Eski uzman çavuş, eşini ve iki çocuğunu boğarak katletmiş

Denizciler Mahallesi üzerindeki evinde karısı ile iki çocuğu ölü bulunan şüpheli Turgay Mert, Osmaniye'de gözaltına alınarak İskenderun’a getirilmesinin ardından suçunu itiraf etti. Uzman çavuş olarak görev alan Turgay Mert'in mesleki manada yaşadığı problemler sebebiyle geçtiğimiz aylarda görevden el çektirilerek silahına el konuldu.

Önce eşini, ardından kızı ve oğlunu boğmuş

Bir süredir bunalımda olduğu öğrenilen şansın intihar etmeyi düşündüğü fakat kendisi ölürse eşi ve evlatlarına ne olacağı endişesiyle cinayeti işlemeye karar verdiği belirtildi. Zanlı, geçtiğimiz salı günü evde yalnızken önce eşi Aynur Mert (41), ardından okuldan dönen kızı Aleyna (16) ve son olarak yine okuldan dönen oğlu Ahmet Ali'yi boğarak katlettiğini itiraf etti.

"Aileme çok büyük bir kötülük yaptım"

Çocuklarının üzerini Türk bayrağıyla, eşinin üzerini ise kendi giysileriyle örten Turgay Mert, ardından evden ayrılarak Osmaniye'ye gitti. Burada intihar etmeye çalıştığını fakat yapamadığını kaydeden Mert’in komşusunu arayarak, “Anahtar posta kutusunda. Eve gir de bir bak, aileme çok büyük bir kötülük yaptım.” dediği ortaya çıktı.

Komşuları tarafından kendi halinde, sessiz, mutlu olarak tanınan aileden geriye korkunç bir acı kaldı. 

Zanlı Turgay Mert, tutuklanarak cezaevine gönderildi.











Yorumlar (0)