Meltem Acet kimdir? Kaç yaşında?

Daha önce A Haber ve Teve2’de de çalışan başarılı spiker Meltem Acet, kariyerine Habertürk’te devam ediyor. Peki, Meltem Acet kimdir? Meltem Acet evli mi? İşte ayrıntılar…

MEDYA 07.11.2022, 11:53 08.11.2022, 14:45
Meltem Acet kimdir? Kaç yaşında?

Habertürk ekranlarında izleyici karşısına çıkan haber spikeri Meltem Acet, başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Daha önce A Haber, Teve2 ve Artı 1 TV’de de görev yapan Meltem Acet’in kişisel bilgileri merak konusu oldu. Peki, Meltem Acet kimdir? Meltem Acet nerede doğdu ve kaç yaşında? İşte yanıtlar…

Meltem Acet kaç yaşında?

1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Meltem Acet, 40 yaşındadır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Bölümünü 5. olarak tamamlayarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Yüksek lisansını aynı üniversitede İşletme Bölümü’nde yaptı. Bir süre Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak çalışmalarına devam etti. Ardından İngiltere ve Amerika’da finans alanındaki projelerde yer aldı. 

Meltem Acet hangi kanallarda çalıştı?

Meltem Acet, FOX TV bünyesinde üst düzey yöneticilik yaptı. Bu kapsamda reyting analiz ve stratejik planlama direktörlüğü görevlerinde bulundu. A Haber’de ‘Z Raporu’, Teve2’de ‘Mola’ programlarını sundu. Artı 1 TV’de ekonomi haberleri müdürü olarak çalıştı. ‘Sıradışı’ ve ‘Paranın Nabzı’ programlarıyla da izleyici karşısına çıktı. Acet, bir süre de TGRT’de ekonomi haberleri müdürü olarak görev yaptı. Başarılı spiker TGRT’den ayrıldıktan sonra Habertürk’e geçti. Günümüzde hala Habertürk ekranlarında haber spikeri olarak izleyici karşısına çıkmaktadır. 

Meltem Acet evli mi?

Meltem Acet, Onat Acet ile olan 14 yıllık evliliğini 2019 yılında sonlandırmıştır. Acet’in bu evlilikten Ela isminde bir kız çocuğu bulunmaktadır. Başarılı spiker, boşandıktan sonra da eski eşinin soyadını kullanmaya devam etmiştir. 

Yorumlar (0)