Metalin babası parkinson hastası oldu

Metalin babası, dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ozzy Osbourne, parkinson hastası olduğunu açıkladı. 

MAGAZİN 22.01.2020, 10:44
Metalin babası parkinson hastası oldu

İngiliz The Guardian gazetesinin haberine göre, 71 yaşındaki "metalin babası" olanak anılan heavy metal şarkıcısı Ozzy Osbourne, eşi Sharon Osbourne ile katıldığı "Good Morning America" programında omurga ve boyun ameliyatları dahil bir sene süren sağlık sorunları yaşadığını açıkladı.

Ardından kendisine parkinson teşhisi koyulduğunu belirten Ozzy Osbourne, 2019 yılının "hayatındaki en acılı yıl" olduğunu ifade etti.

Sharon Osbourne da kocası Ozzy Osbourne'a koyulan ikinci evre parkinson teşhisinin "ölüm cezası olmadığını fakat vücuttaki bazı sinirleri etkilediğini" söyleyerek, hastalığın seyri sırasında "iyi günler kadar gerçekten kötü günlerin yaşandığını" dile getirdi.

Müzik kariyerine 1970'lerde heavy metal grubu Black Sabbath ile başlayan metalin babası Ozzy Osbourne, gruptan ayrıldıktan sonra solo kariyerine başladı ve 11 stüdyo albümü yayımladı.

İlk 7 albümü 2 milyondan fazla satan ve Amerika'da Multi-Platinum ödülleri kazanan heavy metal şarkıcısı Ozzy Osbourne, metal müziğe katkıları ve uzun süreli başarısı nedeniyle "metalin babası" olarak anılıyor.

Yorumlar (0)