Mahkemeden Tülin Şahin için uzaklaştırma kararı! Uymazsa hapis yatacak

Geçtiğimiz sene ayrıldığı Portekizli sevgilisi Pedro de Noronha, Tülin Şahin'den şiddet gördüğü gerekçesilye korunma istedi. Şahin, mahkeme kararıyla artık kızının babasına yaklaşamayacak. Karar ihlali durumunda hapis cezası da söz konusu.

MAGAZİN 08.11.2020, 13:01
Mahkemeden Tülin Şahin için uzaklaştırma kararı! Uymazsa hapis yatacak

Portekizli sevgilisi ile geçtiğimiz yıl kasım ayında kızı Siena Leyla'nın dünyaya gelmesi sonrası ayrılan Tülin Şahin, şiddet iddialarıyla gündemde.

Portekizli Pedro de Noronha, bir zaman birlikte yaşadığı manken Tülin Şahin'in kendisine yumruk ve tekme attığını söyledi.

Mahkeme kararına rağmen çocukları Siena Leyla'yı kendisine göstermemekle tehdit ettiğini iddia eden Noronha korunma istedi.

Dilekçede şu ifadeler yer aldı:

Noronha haklı bulundu

Mahkeme tarafından talep değerlendirildi ve Noronha haklı bulundu.

Yaklaşmaması kararı çıktı

Mahkeme tarafından Tülin Şahin'in 1 aylık süreyle çocuğunun babası Pedro de Noronha'ya dair şiddet tehdidi, aşağılama, hakaret ve küçük düşürme içeren davranış ve sözlerde bulunmamasına ve bulunduğu iş yeri ve konuta yaklaşmamasına karar verildi.

Zorlama hapis cezasına çarptırılabilir

Mahkeme tarafından Tülin Şahin'in karara aykırı davranması durumunda 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis cezasına çarptırılacağı kararı açıklandı.
Şahin'in mahkemenin aleyhine sunduğu korunma kararı itirazında asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu söyledi. Fakat mahkeme verilen kararın yasaya ve usule uygun olduğunu söyleyerek Tülin Şahin'in itirazını reddetti.

Yorumlar (0)