David O Russell, yeni filmi için yıldız oyuncu Anya Taylor Joy’u seçti!

Son olarak Netflix’te yayınlanan The Queen's Gambit dizisinde rol alan Anya Taylor Joy, ödüllü yönetmen David O Russell’ın yeni filminin kadrosuna dahil oldu. Film için anlaşılan isimler arasında ayrıca Robert De Niro da yer alıyor!

KÜLTÜR-SANAT 16.01.2021, 14:06 17.01.2021, 09:23
David O Russell, yeni filmi için yıldız oyuncu Anya Taylor Joy’u seçti!

“American Hustle”, “Silver Linings Playbook”, “Joy”, “I Heart Huckabees” ve “The Fighter” gibi filmlerin usta yönetmeni David O Russell, adı henüz açıklanmayan yeni filminin kadrosunu tamamlıyor. Filmin kadrosunda son dönemin yıldız oyuncuları ve usta oyuncular bir araya geliyor.

Yeni filmin adını sır gibi saklayan David O Russell’ın film için usta ve yıldız bir çok isimle anlaşma yaptığı, resmi olarak da duyuruldu. Daha önce Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek ve Zoe Saldana’nın kadrosuna katıldığı filme; Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington’un da katıldığı açıklanmıştı. Ayrıca filmin müziklerine de Joker ile ünlenen Hildur Guðnadóttir’in yapacağı da doğrulanmıştı. 

Kadroya Robert De Niro ve Anya Taylor Joy gibi isimler de katıldı!

Film için Russell’ın yeni yıldız isimlerle anlaşma yaptığı da doğrulandı. Filmin kadrosuna usta oyuncu Robert De Niro katılsı. Ayrıca anlaşma sağlanan isimler arasında Chris Rock, Mike Myers, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts ve Alessandro Nivola da yer alıyor. Ayrıca kadroya, son olarak Netflix’te yayınlanan mini dizi “The Queen's Gambit” te rol almasıyla gündeme oturan Hollywood’un gözde oyuncusu Anya Taylor Joy da katıldı.

Filmin prodüksiyonu için çalışmalarını hızlandıran David O Russell, iddialı bir hazırlık içerisinde. Henüz bir Oscar ödülü kazanamamış olsa da, Russell’ın ansambl kadrolarla ödül kazandığını da biliniyor. 

Yorumlar (0)