Stephen King’in dünyaca ünlü eserleri, yeni kapak tasarımıyla yeniden basıldı!

Tüm dünyanın ilgiyle okuduğu gerilim ve korku romanlarının usta yazarı Stephen King’in kült eserleri, yeniden basılıyor. Usta romancının Yüzyılın Suçlusu Blaze, Colorado Kid, Ejderhanın Gözleri, Rüyalar Karabasanlar II ve III gibi romanları, Gilas Coşkun imzalı yeni kapak tasarımlarıyla beraber, yeni nesil için hazırlandı.

KÜLTÜR-SANAT 17.02.2021, 13:46 18.02.2021, 09:09
Stephen King’in dünyaca ünlü eserleri, yeni kapak tasarımıyla yeniden basıldı!

Gerilim ve korku romanlarının öncü yazarlarından bir tanesi olan Stephen King’in unutulmaz eserleri, yenilenmiş bir şekilde yeni nesil okuyucuyla buluşuyor. Romanlar, Gilas Coşkun’un imza attığı yeni kapak tasarımlarıyla beraber okuyucuya sunuldu. Yeni kapak görsellerinde kitapların konusu, karakterlerin ruh hallerini, hikayesi ve olayların geçtiği mekanlar yansıtılıyor. Bir yandan da Coşkun tasarımlarda, siyahı zemin üzerinde korkunun her rengini ve her rengin negatif özelliklerini yansıtıyor.

Stephen King’in 10 romanına yeni kapak tasarımı

Stephen King romanlarında çoğu kez, her zaman normal bir başlangıcı olan olayların giderek esrarengiz bir hale bürünmesine dikkat çekiyor. Tasarımcı Gilas Coşkun ise, bu durumu, kitabı saran beyaz renk bozulmamışlığı ile ifade ediyor, ancak renkler siyaha geçerken, bir anda bozulmaya başlıyor.

Stephen King’in tasarım yapılan romanları ise; “Yaratık”, “Tom Gordon’a Aşık Olan Kız”, “Rüyalar ve Karabasanlar II ve III”, “Yüzyılın Suçlusu Blaze”, “Colorado”, “Ejderhanın Gözleri”, “Falcı”, “Kid” ve “Eğlence Parkı” olarak belirtildi. Yeni kapak tasarımına sahip Stephen King kitapları, tüm dijital raflarda yerini aldı.

Yorumlar (0)