Şefika Kutluer Festivali, 11. yılında başlıyor!

Müzik dünyasının ‘sihirli flüt’ sanatçısı olarak bilinen Şefika Kutluer adına düzenlenen Şefika Kutluer Festivali, 18 Kasım – 27 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek. Canlı olarak ve pandemi koşullarına uygun seyirci katılımlı düzenlenecek olan festival, 11.kez bu yıl düzenleniyor.

KÜLTÜR-SANAT 18.11.2020, 17:23 26.11.2020, 11:16
Şefika Kutluer Festivali, 11. yılında başlıyor!

11. kez bu yıl düzenlenecek olan “Şefika Kutluer Festivali” müzikseverleri bekliyor! Bugün yani 18 Kasım’da başlayacak olan festival, 27 Aralık’a kadar sürecek. Yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle oturma düzenlerinin ve saat planlamasını yapılacağı festival; Ankara, Tarsus, Kapadokya ve Aydın’da düzenlenecek. 


Azerbaycan, Portekiz ve Türkiye’den katılacak olan sanatçıların sahne alacağı festivalde, Şefika Kutluer’in yeni çıkacak olan solo albümünün dünya prömiyeri de festival kapsamında yapılacak. 

Festivalin açılış töreni ve konseri, Kapadokya’da bulunan Eleni Kilisesi’nde gerçekleşecek. Şefika Kutluer sahnede, Portekiz’den gelen gitar sanatçılarıyla “Klasik’ten Latin’e” temalı bir resital gerçekleştirecek. Kapanış töreni ise 27 Aralık’ta Tarsus’ta, ST. Paul Kilisesi’nde yapılacak.
Festival hakkında daha fazla bilgi, festivalin web adresi olan https://www.sefikakutluerfest.com/tr den görülebilecek. 
 


 

Yorumlar (0)