Kristen Stewart’ın rol aldığı ‘Spencer’ filminden, dikkat çeken görseller paylaşıldı!

Kristen Stewart’ın rol aldığı ve ‘Prenses Diana’ ya hayat verdiği ‘Spencer’ filminden ilk görseller paylaşıldı. Pablo Larrain’in yönetmenliğin üstlendiği filmde rol alacak diğer oyuncular da açıklandı.

KÜLTÜR-SANAT 01.02.2021, 16:33 02.02.2021, 09:03
Kristen Stewart’ın rol aldığı ‘Spencer’ filminden, dikkat çeken görseller paylaşıldı!

John F. Kennedy’nin eşi Jacqueline Kennedy Onassis’in hikayesini anlatan “Jackie” filmi unutulmayan, “Ema”, “Neruda”, “No” ve “The Club” gibi filmlere imza atan başarılı yönetmen Pablo Larrain, yeni bir filmle dönüyor. Başrolünde Kristen Stewart’ın rol aldığı ve Stewart’ın ‘Prenses Diana’ ya hayat verdiği “Spencer” filminin çekimleri son sürat devam ediyor.

Prenses Diana’ın zorlu kararı

Oyuncu kadrosuna Sally Hawkins, Sean Harris ve Timothy Spall’ın da dahil olduğu film, Prenses Diana gibi ikonik bir figürü merkezine alıyor. 1990’lı yıllara giden filmde, Diana’nın eşi Prens Charles ile evliliğinin yolunda gitmemesine bu yolda vereceği kararlara odaklanıyor.

Son yılların önemli yönetmenlerinden Larraín ile oyunculuğuyla adından söz ettirmeye devam eden Stewart gibi iki etkileyici ismi bir araya getiren film, merakla beklenen yapımlar arasında.

Larrain ve Stewart bir araya geldi

Daha önce Oscar ödüllü oyuncu Natalie Portman ile çalışan Larrain, bu kez daha önce Twillight film serisiyle tanınan ve sonrasında Clouds of Sils Maria, Personal Shopper, Seberg ve Cafe Society gibi filmlerle dikkatleri üzerine çeken Kristen Stewart ile bir araya geliyor.

Filmin senaryosunu ise, Peakly Blinders dizisinin yaratcısı olan ve Dirty Pretty Things filmiyle hatırlanan Steven Knight yazdı. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

Yorumlar (0)