Beyaz Kanatlar oyunu, dijital olarak izleyicisiyle buluşacak!

Bir baba ile oğlun hikâyesini konu alacak olan “Beyaz Kanatlar” oyunu, 27 Şubat’ta Yeniperform’da yayınlanacak. Canlı yayınlanacak olan oyunda, Reha Özcan da rol alıyor.

KÜLTÜR-SANAT 17.02.2021, 10:04 17.02.2021, 17:53
Beyaz Kanatlar oyunu, dijital olarak izleyicisiyle buluşacak!

Babasını kaybetmesinin ardından kendisini ev kapatan Bulut’n hayatını, bir baba-oğul hikayesi üzerinden anlatan “Beyaz Kanatlar” oyunu, dijital ortamda izleyicisiyle buluşacak. 27 Şubat Cumartesi saat 21.00’da canlı olarak izleyicisiyle buluşacak olan oyun, zoom platformu üzerinden yayınlanacak. Oyuna bilet alan izleyiciler, mail adreslerine linkle oyunu izleyebilecekler.

Özgün Çoban yönetti, Burak Alıcı yazdı

“Beyaz Kanatlar” oyununun yönetmenliğini “Beni Affet”, “Yüksek Sosyete”, “Çok Uzak Fazla Yakın”, “Kızlarım İçin" ve “Dijital Esaret” gibi projelerde rol alan ve bir çok tiyatro oyununa imza atan başarılı oyuncu ve yönetmen Özgün Çoban üstleniyor. Senaryosunu Burak Alıcı’nın kaleme aldığı oyunun süresi ise 70 dakika. Oyunca başlıca rolde ise, son olarak “Mucize Doktor” dizisinin ‘Adil Hoca’ sı Reha Özcan yer alıyor. Oyunda ayrıca Berfu Aydoğan, Ayşe Lebriz Berkem, Bahadır Buyruk ve Sezgi Deniz de kadroda yer alan isimler olarak dikkat çekiyor.

Bir baba-oğul hikayesi, çevrimiçi masallar ve aşklar…

Babasını kaybeden Bulut, hikaye anlatıcısı Rüya ile tanışır. Rüya Bulut’a çevrimiçi hikayeler anlatır ve Bulut’u kendi geçmişine açılacak bir dünyanın içine çeker. Bulut zamanla, babasının geleceğine bıraktığı izlerle yüzleşir. Böylece Bulut, evden dışarı çıkmaya cesaret edeceği ilk adımı Rüya’ya olan sevgisinde arayacaktır. Oyun, izleyiciye belki de hiç yabancı gelmeyen bir baba-oğul hikayesine buyur edecek. Aşkların ve masallarında ‘çevrimiçileştiği’ dünyada, yaşadıklarımıza da bir noktada selam veriyor oyun…

Yorumlar (0)