Animasyon dünyasının ilk başörtülü süper kahramanı geliyor

Tayland, Malezya ve Endonezya'daki sinemalarda 4 milyonun üzerinde seyirciyle ulaşan BoBoiBoy serisinin ilk filmi 18 Eylül'de tüm Türkiye'de vizyona girecek.

KÜLTÜR-SANAT 04.09.2020, 21:01
Animasyon dünyasının ilk başörtülü süper kahramanı geliyor

Endonezya, Malezya ve Tayland'daki sinemalarda 4 milyonun üzerinde seyirciye ulaşan BoBoiBoy süper kahraman serisinin ilk filmi 18 Eylül'de Türkiye'de vizyona girecek.

Süper güçlerini doğadaki elementler üzerinden alan BoBoiBoy ve 4 arkadaşı kötülere karşı vermiş olduğu heyecan dolu mücadele, animasyon film seven izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

18 Eylül tarihinde sinemalarda

Pandeminin ardından alınan önlemlerle 18 Eylül tarihinde seyirciyle buluşacak olan BoBoiBoy'un yaratıcısı Faiz Zeynel Abidin, doğadan güç alan süper kahramanın dostlarıyla birlikte giriştiği mücadelenin Türkiye'de büyük bir heyecanla takip edileceği ve serinin ikinci filminin de Türkiye pazarında sinemalara çıkışını büyük bir heyecan içerisinde beklediklerini ifade etti.

Filmde BoBoiBoy, 4 yakın arkadaşıyla birlikte Oçobot isimli robotunu kaçıran bir çetenin peşine düşüyor ve gizemli bir adada zorluklarla mücadele ediyor.

Yorumlar (0)