Seçil Erzan'ı mahkemeye taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı!

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen "gizli fon" davasında tutuklu yargılanan Seçil Erzan'ı duruşmaya götüren cezaevi aracı kaza yaptı.

GÜNDEM 24.05.2024, 12:36 24.05.2024, 12:44 Hakan Öksüz
Seçil Erzan'ı mahkemeye taşıyan cezaevi aracı kaza yaptı!

Aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Selçuk İnan ve Fernando Muslera gibi futbol dünyasından ünlü isimlerin mağdur olarak yer aldığı "yüksek karlı gizli fon" davasının duruşmaları sürüyor. Eski banka şube müdürü Seçil Erzan, tutuklu yargılandığı davanın kara kutusu olarak gündemden düşmüyor. 

Kaza, Tem Otoyolu Hezarfan Havalimanı mevkiinde yaşandı

Seçil Erzan'ı Çağlayan'da yer alan İstanbul Adalet Sarayı'na taşıyan cezaevi aracı, kaza geçirdi. Kazanın Büyükçekmece Tem Otoyolu Hezarfan Havalimanı mevkiinde meydana geldiği kaydedildi. Saat 10.30 sıralarında yaşanan kazaya, seyir halindeki bir otomobilin patlayan lastiğinden kopan parçaların neden olduğu belirtildi.

Patlayan lastikten kopan parçalar, ön cama çarptı

Otomobilin patlayan lastiğinden kopan parçalar, Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracının camına savruldu. Büyük bir şiddetle çarparak aracın camını kıran parçalar, paniğe yol açtı. Kazada ölen ya da yaralananın olmadığı kaydedildi.

Seçil Erzan, midibüse bindirilerek adliyeye nakledildi

Tutuklu sanık Seçil Erzan'ın adliyeye götürülmesi için kaza yerine bir midibüs getirildi. Seçil Erzan'ın midibüse alınarak adliyeye nakledildiği aktarıldı. Ön camı çatlayan cezaevi aracının, Silivri Cezaevine döndüğü bildirildi.

Yorumlar (0)