Şebnem Şirin’i hayattan koparan cani tutuklandı

Denizli’de dün meydana gelen ve tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran korkunç cinayette 23 yaşındaki kız arkadaşının boğazını keserek hunharca katleden zanlı Furkan Z. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÜNDEM 28.10.2021, 14:49 30.10.2021, 09:01
Şebnem Şirin’i hayattan koparan cani tutuklandı

Denizli’ye bağlı Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda 23 yaşında olan Şebnem Şirin, erkek arkadaşının yaşadığı dairede vahşice öldürüldü. Olayın tüm Türkiye’de duyulmasının ardından milyonların gözü bu dehşet veren olaya kilitlendi.

Emniyet güçleri hemen yakaladı

Olayın hemen ardından panikle kaçan cinayet şüphelisi Furkan Z. Emniyet güçlerinin ısrarlı takipleri sonucunda kent merkezindeki bir bölgede kıstırılarak yakalandı. Yakalanmasıyla birlikte hemen gözaltına alınan ve cinayet büro amirliğinde sorgusu yapılan zanlı sabah saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

6 suç kaydı daha varmış

Adliyeye girerken basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Furkan Z.’nin cinsel istismar, gasp ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak gibi suçlardan 6 adet suç kaydı olduğu öğrenildi.

Zanlı verdiği ifadede kurban Şebnem Şirin ile birlikte yedikleri yemeğin ardından yaşadığı aparta gittiklerini, akşam her şeyin normal seyrinde devam ettiğini, ne olduysa sabah yaşandığını ancak olayı hatırlamadığını söylediği ifade edildi. ‘Kasten adam öldürmek’ suçlamasıyla mahkemeye çıkan Furkan Z. Tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)