Muğla’da akıl almaz cinayet! Önce uyuşturdular sonra yakmaya çalıştılar

Muğla’da kan donduran bir cinayet işlendi. Ümit Erol isimli bir kişi ile arasında problem bulunan şahıslar, Erol’u önce öldürdü sonrasında ise uyuşturup yaktı.

GÜNDEM 03.07.2022, 13:56 03.07.2022, 14:03
Muğla’da akıl almaz cinayet! Önce uyuşturdular sonra yakmaya çalıştılar

Olay, 28 Haziran tarihinde Muğla’nın ilçelerinden olan Bodrum’da meydana geldi. Ortakent Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir topraktan kötü koku alan vatandaşlar durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Toprak yığınına sakladılar

Çevredeki vatandaşların durumu ihbar etmesinin üzerine olayın meydana geldiği yere ulaşan polis ekipleri, inceleme gerçekleştirdi. Ekipler, yol kenarında yer alan toprak yığınının altında içerisinde ceset ve kum dolu bir çuval buldu.

Yapılan incelemede cesedin yetişkin bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Ancak cesedin üzerinden bir kimlik çıkmadı.

Cinayet olduğu kesinleşti

Emniyet ekiplerinin incelemesi tamamlandıktan sonra çürümüş durumdaki ceset, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Cinayet olarak belirlenen olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Abisi kayıp başvurusunda bulunmuş

Soruşturma çerçevesinde inceleme yapan polis ekipleri, Çiftlik Mahallesi’nde emlak işi ile uğraşan Ümit Erol’un kayıp olduğu bilgisine ulaştı. Ağabeyinin yaptığı kayıp başvuruna istinaden kontrol sağlayan ekipler, Erol’un 20 Haziran günü ortadan kaybolduğunu tespit etti.

Soruşturmayı jandarma devraldı

Soruşturmayı jandarmanın devralmasıyla beraber özel bir ekip oluşturuldu. Derinleştirilen soruşturmada Erol’un yakınlarında bulunan kişilerin ifadeleri alındı.

Araştırmalar çerçevesinde cinayet şüphelisi H.T.A., annesi F.N.A., anestezi teknikeri E.D., G.İ. ve A.T. isimli zanlılar gözaltına alındı.

5 şüpheli tutuklanarak cezaevine yollanırken, zanlılardan A.T. adli kontrol koşuyla serbest bırakıldı.

Uyuşturdular, silahla vurdular

Öte yandan Ümit Erol ile şüpheliler arasında alacak verecek tartışması olduğu belirlendi. Gerçekleştirilen ilk belirlemelere göre, Ümit Erol'un öncesinde anestezi ile uyuşturulduğu sonrasında ise tabanca ile vurulduğu tespit edildi.

Erol’un tabanca ile vurulduktan sonra yakıldığı ve sonrasında asitle eritilmeye çalışıldığı belirlendi. Cesetten kurtulamaya çalışan zanlılar Erol'u Çiftlik mahallesinden 30 kilometre uzakta yer alan Ortakent Üniversite Caddesi’ne gömdü.

Yorumlar (0)