MSB duyurdu: 105 uzman yardımcısı alınacak

Genelkurmay Başkanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı ve kuvvet komutanlıklarına toplamda 105 uzman yardımcısı alımı yapılacak. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

GÜNDEM 24.03.2023, 11:20 25.03.2023, 15:51
MSB duyurdu: 105 uzman yardımcısı alınacak

Genelkurmay Başkanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve kuvvet komutanlıkları çatısı altında yapılacak sözlü sınava göre 105 uzman yardımcısı alımı sağlanacak.

Alım yapılacak kadrolar

Resmi Gazete'de yayınlanarak faaliyete sokulan ilana göre, Milli Savunma Bakanlığı çatısı altında bulunan milli savunma uzman yardımcılığına 80, Genelkurmay Başkanlığı kapsamında silahlı kuvvetler uzman yardımcılıklarına ise 25 personel alımı sağlanacak.

Başvuruda bulunacak adaylar ise 24 Mart - 24 Nisan tarihi arasında işlemlerini "https://personeltemin.msb.gov.tr" adresinden gerçekleştirebilecek.

MSB’nin sitesinden detaylara ulaşılacak

Milli Savunma Uzman Yardımcılığı çatısı altında görev yapacak personel Milli Savunma Bakanlığı'nın Ankara'da yer alan merkez teşkilatında, Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı bölümlerine gelecek çalışanlar ise Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıklarının merkez karargahlarında vazife başına geçecek.

Başvuru koşulları ve aranan özelliklere dair bilgilere ise "https://personeltemin.msb.gov.tr/" internet sitesi üzerinden erişilebilecek.

Yorumlar (0)