Mahkemeden Seçil Erzan kararı

Yüksek kar vaatli özel fon davasında yargılanan Seçil Erzan'ın tutukluluğu ile ilgili dosya üzerinden inceleme yapıldı. Mahkeme kararını verdi.

GÜNDEM 04.04.2024, 18:16 Hakan Öksüz
Mahkemeden Seçil Erzan kararı

Eski şube müdürü bankacı Seçil Erzan'ın tutuklu yargılandığı "yüksek kar vaatli özel fon" davası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Muslera gibi futbol dünyasından önemli isimleri dolandırdığı öne sürülen Seçil Erzan'ın tutukluluğunun devam etmesi kararı verildi.

"Fatih Terim fonu" gündemden düşmüyor

Kamuoyunda "Fatih Terim fonu" olarak anılan dava, son aylarda gündemden düşmüyor. Yüksek kar vaadinde bulunan şube müdürü Seçil Erzan, Fatih Terim'in de dahil olduğunu belirterek futbol dünyasından pek çok ünlü ismi fona dahil etti. Mağdur olan 21 kişi, 25 milyon dolar civarında para kaybetti.

Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluğu sürecek

Dosya üzerinden yapılan inceleme sonucunda Seçil Erzan'ın yanı sıra Ali Yörük'ün tutukluluk halinin de devamına hükmedildi. 8 Mart'ta görülen 13 saatlik duruşmada, Selçuk İnan'ın ifadesinin alınmasına karar verildi. "Fatih Terim tanık olarak dinlensin" şeklindeki talebin ise daha sonra değerlendirileceği kaydedildi.

Yorumlar (0)