Seçil Erzan'ı en yakınları bile tehdit etmiş! İşte o telefon konuşmaları

Seçil Erzan davasında, spor dünyasından ünlü isimlerin de yer aldığı sanıkların telefonları ve dijital materyalleri incelendi, ardından bir bilirkişi raporu hazırlandı. Bu incelemeler sonucunda, Seçil Erzan'ın yakınları tarafından dahi tehdit edildiği ortaya çıktı.

GÜNDEM 01.03.2024, 20:40 01.03.2024, 20:44 Buse Önder
Seçil Erzan'ı en yakınları bile tehdit etmiş! İşte o telefon konuşmaları

Spor dünyasının ünlü isimlerinden Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın telefon görüşmelerine dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Seçil Erzan'ın da aralarında bulunduğu 7 sanıklı davaya ilişkin bilirkişi raporu incelendi. CNN Türk Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik, raporla ilgili önemli bilgileri paylaştı.

Teyzesinin oğlu ve eşi tehdit etti

Şenlik, "Bu görüşmeler Seçil Erzan'ın telefonundan elde edilen bilgilerle ilgili. Özellikle önemli olan noktalardan biri, içerisinde teyzesinin oğlu ve eşi tarafından tehdit edildiğine dair mesajlar bulunması. Bunun yanı sıra Seçil Erzan'ın, kendi yaşamına son verme noktasına kadar gelen ciddi bir depresyon yaşadığına dair bilgiler de bulunuyor. Bilirkişi raporunda yer alan bu mesajlar, dosyanın önemli bir kısmını oluşturuyor. Şu anki durumuyla ilgili olarak ise cezaevinde yoğun depresyon ilaçları kullandığı yönünde bilgiler almaktayım. Bu bilgiyi teyit etmek adına avukatına ulaşma çabasındayım" ifadelerini kullandı.

Seçil Erzan'ın teyzesinin oğlu Tanın Yılmaz ve eşi Merve Özer Yılmaz arasındaki yazışmaların detayları ise şu şekilde:

Seçil Erzan: Moci arıyor gerekeni yapacağız diyor. Ben bu tehditlerle yaşayamıyorum.

Tanın Yılmaz: Ya nasıl bakacağım, bakamıyorum?? Sen olsan bakabilir misin?

Seçil Erzan: Sen bugüne kadar benimle ilgili ne sorun yaşadın?

Tanın Yılmaz: Baskı tehdit ben yapmıyorum, sadece artık ben huzurlu bir yaşam sürmek istiyorum, hepsi bu.

Seçil Erzan: Tamam ben de çözmek istiyorum, arasana beni.

Bir süre sonra Tanın Yılmaz geri çekiliyor ve yerine eşi Merve Özer Yılmaz dahil oluyor. Tanın Yılmaz'ın eşi Merve Özer Yılmaz ile Seçil Erzan arasında geçen yazışmalar şu şekilde:

Merve Özer Yılmaz: 17.00 da noter kapanıyormuş. Gülcan'ı gönderiyorum vekaleti verirsin. Geliyor. 2 vekâlet aslini da ona verirsin. Çorlu'da kimde? Yalan söylüyor. Kim ne biliyor onu anlamaya çalışıp algı yapıyor. Tanın söylememiş ne senet ne o kağıdı.

Bir cevapsız çağrı oluşuyor.

Merve Özer Yılmaz: Köylü kurnazı foncu. Tanın bilmiyor ama öğrenecek hiç merak etme. Sen onu bunu aramaya devam edip algı operasyonu yap sen daha foncu.

Seçil Erzan: Ne demek bu?

Seçil Erzan: Merve beni rahat bırak. Ben bu işleri çözeceğim.

Merve Özer Yılmaz: Sakın buraya gelmemezlik gibi bir hata yapma! Şov time o zaman! Yarın ya herro ya merro

Seçil Erzan: Sen gel öldür beni kurtul

Seçil Erzan: Ben hırsız değilim.

Seçil Erzan: Gelin alın canımı. Bitsin bu çile.

Yorumlar (0)