İzmir’de vahşet! Köpeğe kızdı, aileyi kurşun yağmuruna tuttu

İzmir’de, bir köpeğin torununu korkutmasına öfkelenen Ali İhsan K., köpeğin sahibi olan aile ile tartışma yaşayınca kurşun yağdırdı. 

GÜNDEM 11.06.2022, 16:38 12.06.2022, 14:53
İzmir’de vahşet! Köpeğe kızdı, aileyi kurşun yağmuruna tuttu

Edinilen bilgiye göre olay, Bayraklı ilçesinde bulunan Orgeneral Nafiz Gürman Mahallesi’nde yaşandı. Torunuyla beraber parka yürüyen Ali İhsan K., Yahya Köşek ve ailesine ait evin önünden geçerken köpeğin havlamasına öfkelendi. Torununu korkutan köpeğin sahibi Yahya Köşek ile tartışmaya başlayan Ali İhsan K., ardından torununu alarak bölgeden ayrıldı. 

Köşek ailesine kurşun yağdırdı

Uzaktan akraba oldukları da öğrenilen Yahya Köşek ile bir süre görüşmeyen Ali İhsan K., birkaç gün sonra yeniden o yol üzerinden geçince köpeğin sahibi olan Köşek ve ailesiyle bir kez daha tartışmaya başladı. Aynı konu üzerine bir kez daha tartışmaya tutuşan ikili, uzun süre birbirlerine hakaret etti. Öfkesine hakim olamayan Ali İhsan K., evine giderek silahını aldı ve bölgeye tekrar geldi. Yahya Köşek’e, eşi Döngül Köşek’e ve kızı Funda Güçlü’ye kurşun yağdıran Ali İhsan K., ardından bölgeden uzaklaştı. 

Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen 3’ü de yaşamını yitirdi

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Köşek ailesi, tüm müdahalelere rağmen yaşama tutunamadı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ali İhsan K., emniyete götürüldü. 

“Bir köpek yüzünden işlerin buraya gelmesi hepimizi çok üzdü”

Yaşanan olaya ilişkin detayları paylaşan Ali İhsan K.’nın yeğeni Ömer K., “Yahya Köşek’in sahibi olduğu köpek bir anda havlayınca amcamın torunu çok korkmuş. Amcam onun üzerine öfkeleniyor ve uzun süre küfürleşiyorlar. Birkaç gün sonra amcam yine oradan geçince aynı tartışma yaşanmış. Birbirlerini tehdit etmişler. Amcam öfkesine hâkim olamayınca silahını çekip Yahya Köşek’i, eşini ve kızını vurmuş. Bir köpek yüzünden işlerin buraya gelmesi hepimizi çok üzdü. Yahya Köşek bizim uzaktan akrabamızdı, aynı zamanda köylümüzdü” ifadelerini kullandı. 

“Silah seslerinden sonra uzun süre çığlıklar duyuldu”

Olayın görgü tanıklarından olan Nihal Sarızeybek ise yaptığı açıklamada, “Ben o sırada annemi ziyarete gelmiştim. Bir anda silah sesleri duyuldu. Ne yazık ki bu kişiler hem aynı köyden hem de akrabalar. Bir köpek yüzünden olayların bu şekilde gelişmesi çok üzücü. Silah seslerinden sonra uzun süre çığlıklar duyuldu. Ardından olay yerine gittiğimde 3’ünü de yerde gördüm. Funda aynı zamanda benim çocukluk arkadaşımdı” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)