Erdoğan: Sonuna dek yanınızdayım

Kolluk güçleriyle iftar yapan Erdoğan, "Zaman zaman sizlerin üzerine gelindiğini, haksız suçlamalarla zan altında bırakıldığınızı görüyoruz. Sizler bunlara asla aldırmayın. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak sonuna dek yanınızdayım." dedi.

GÜNDEM 09.04.2022, 21:21
Erdoğan: Sonuna dek yanınızdayım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Baltalimanı Polisevi’nde gerçekleştirilen 'Jandarma, Polis ve Sahil Güvenlik Personeli ile İftar Programı'na iştirak etti.


"Çok sayıda şehit verdik"

Yemeğin ardından konuşma yapan Erdoğan, şunları kaydetti: 

"Allah bizleri bayrama da esenlikle kavuşturmasını niyaz etmekteyim. Ülkemizin uzun bir süredir devam eden terörle mücadelesinde çok sayıda şehit verdik. Buna karşın her zaman hukuk devleti sınırları içerisinde hareket ettik. Hamdolsun, hudutlarımız içinde bitirme noktasına geldiğimiz terörle mücadele sürecini alnımızın akıyla buralara ulaştırdık. Artık teröristleri saklandıkları inlerinde bulup tepelerine biniyor, kafalarını eziyoruz. Türkiye'nin güvenlik hususundaki başarısı yalnızca terörle mücadeleden, hudut ötesi operasyonlardan ibaret değildir. Son zamanlarda uyuşturucuyla mücadeleden asayişe, trafik hizmetlerin organize suçların önlenmesine ve uluslararası görev çalışmalarına kadar oldukça geniş bir alanda önemli başarılar kaydetti. 

"Sonuna dek yanınızdayım"

Memur ve rütbeli düzeyindeki personel eksiğini hızlı bir şekilde tamamladığımız, tayininden atamasına kadar bütün süreçlerini şeffaf bir hale getirdiğimiz polislerimize, İçişleri Bakanlığı'na bağlayarak kırsal bölgelerimizi emanet ettiğimiz jandarma personellerine, İçişleri'ne bağlayarak güvenlik vasfını kuvvetlendirdiğimiz sahil güvenlik personellerimize, söz konusu bakanlığın bütün üyelerine, şahsım, Türkiye ve Türk milleti adına teşekkürlerimi iletiyorum. Allah'ın izniyle hep birlikte güçlü ve büyük Türkiye'yi inşa ediyor olacağız. Zaman zaman sizlerin üzerine gelindiğini, haksız suçlamalarla zan altında bırakıldığınızı görüyoruz. Sizler bunlara asla aldırmayın. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak sonuna dek yanınızdayım."

Yorumlar (0)