Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez turunu tamamladı: Yeni adresi KKTC’ye gitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Körfez turunu tamamladı ve ‘‘TC-TRK’’ isimli özel uçakla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) hareket etti.

GÜNDEM 20.07.2023, 10:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez turunu tamamladı: Yeni adresi KKTC’ye gitti

Körfez turunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni adresi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Abu Dabi Uluslararası Havalimanı'ndan Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Tugay Tunçer ile BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan ve diğer yetkililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Zafer Sırakaya ile Ömer Çelik, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç eşlik etti.

Erdoğan, Ercan Havalimanı'ndaki açılış törenine katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'deki Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binasının da açılış törenine katılacak. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya gelecek olan Erdoğan, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine de iştirak edecek.

Yorumlar (0)