Akrabasıyla sosyal medyadan tartıştı, evinin önünde katletti

Antalya’da sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle husumetli olduğu akrabası kendi evinin önüne geldiğinde pompalı tüfekle arabasının içine ateş açarak öldüren kişi, kendini polise ihbar etti. Cinayet zanlısı ailesiyle birlikte özel harekat timleri tarafından evlerinden çıkartılarak götürüldü.

GÜNDEM 22.10.2021, 12:02 23.10.2021, 10:30
Akrabasıyla sosyal medyadan tartıştı, evinin önünde katletti

Olay dün akşam saatlerinde Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 28 yaşındaki Yiğit A.A. ile 47 yaşındaki Erdoğan Öztürk sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlardan dolayı tartışma yaşadı. Bunun üzerine Öztürk aracıyla Yiğit A.A’nın evinin önüne gelerek tartışmaya devam etti. Yiğit A.A. daha sonra ikinci katta bulunan evine çıkarak Öztürk’ün bulunduğu araca 30 metre mesafeden pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan Öztürk direksiyon başındayken hayatını kaybetti. Yiğit A.A. polisi arayarak teslim olmak istediğini söyledi.

Mahalle karıştı, özel harekat ve çevik kuvvet kontrolü sağladı

 Yapılan ihbarın ardından, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirdi. Öztürk’ün ölüm haberini duyan yakınları olay yerine ulaştığında sinir krizleri geçirdi. Öztürk’ün yakınları katile ait araca taş ve tekmelerle zarar vermeye çalıştı. Olayların daha da kontrolden çıkması üzerinde olay yerine özel harekat polisi ve çevik kuvvet yönlendirildi. Polis kalabalığı zorlukla bölgeden ulaştırmayı başardı ve Yiğit A.A. ile ailesini zırhlı araçlarla emniyete götürebildi.

Öldürülen Erdoğan Öztürk’ün araç içerisinde bulunan cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Gözaltına alınan olayın zanlısının yaralama, hırsızlık, hakaret, tehdit, uyuşturucu kullanma, sahtecilik ve alı koyma suçlarından emniyette kaydı olduğunu öğrenildi. Emniyet güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)