Aile Meclisi Genel Başkan yardımcısı: “İçki, faiz, zina yasaklansın, eşcinsellik terör suçu sayılsın”

Türkiye Aile Meclisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Gülsüm Yılmaz Cuma namazının ardından Habibi Neccar Cami’nde basına konuştu. Yılmaz, "teşhircilik, içki, kumar, fuhuş, sapkınlık ve zina cezalandırılmalı, eşcinsellik terör suçu kapmasına alınmalı” diyerek skandal bir açıklamaya imzasını attı.

GÜNDEM 24.09.2021, 18:00 26.09.2021, 09:29
Aile Meclisi Genel Başkan yardımcısı: “İçki, faiz, zina yasaklansın, eşcinsellik terör suçu sayılsın”

Bugün kameraların karşısına geçen Yılmaz açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefi oldu. Yılmaz, 1 Ekim’de TBMM açıldığında “cinsi sapıklık terör kapsamında olmalı, teşhircilik, içki, kumar, fuhuş, sapkınlık ve zina cezalandırılmalı” diyerek kişinin özel hayatına direk müdahale eden yaptırımların devreye sokulmasını savundu. Ayrıca ‘Türkiye'de ve dünyada aileyi yok etmeye karşı küresel bir saldırı var” diyerek aileyi korumanın tüm insanların vazifesi olduğunu sözlerine ekledi.

İşte Gülsüm Yılmaz’ın çılgın fikirleri

Gülsüm Yılmaz kafasında oluşturduğu tedbirleri şöyle sıraladı:

-"Cinsi sapıklık yapanlar terör kapsamında değerlendirmeli, faaliyetleri yasaklanarak mallarına el konulmalı. Toplumsal Cinsiyet Eşitliği politikaları durdurularak İstanbul Sözleşmesi'nin uygulamaları da iptal edilerek, kadın beyanını esas alan 6284 Sayılı yasanın iptali sağlanmalı."

-"Bütün canlılara ve tabi ki insanlara şiddet uygulayan kişiler ceza almalı. Boşanmalarda çocuk istismarı gerçekleştirenlere velayet verilmemeli. Nafaka hapsi son bulmalı. Çocuk haczi uygulamaları devam etmemeli."

-"Genç akran evliliği teşvik edilerek evlilik kurs, aile okulu, çalışmaları yapılmalı. Ailede reis mutlaka baba olmalı. Görsel ve yazılı medyada; çocukla ilgili haberler denetlenmeli. Bağımlılıkla mücadeleye devam edilmeli. Aile kurma ve annelik teşvik edilerek her çocuk için aileye 1/3 asgari ücret verilmeli."

Yorumlar (0)