Garanti BBVA

Garanti BBVA olarak hizmet veren banka, müşterilerine vermiş olduğu hizmetleri de modernize etmiş ve daha profesyonel bir seviyeye getirmiştir.

EKONOMİ 19.06.2020, 23:48
Garanti BBVA

Kurumsal ve profesyonel bir bankacılık sistemi olan Garanti Bankası son dönemde yapmış olduğu yatırımlar ve yurtdışından almış olduğu ortaklar ile adından söz ettirmiş ve global bir banka haline gelmiştir. Garanti BBVA olarak hizmet veren banka, müşterilerine vermiş olduğu hizmetleri de modernize etmiş ve daha profesyonel bir seviyeye getirmiştir. Banka şubelerini modernize ederek müşterilerine daha kaliteli ve daha konforlu bir şekilde hizmet vermeye çalışan banka aynı zamanda vermiş olduğu bankacılık hizmetlerinde de farklılık yaratmıştır. Mobil uygulamasını modernize ederek daha kullanışlı ve daha fonksiyonel hale getiren, mobil uygulama üzerinden müşterilerine daha fazla bankacılık hizmeti veren Garanti Bankası bu alanda lider bir banka konumuna gelmiş, bir mobil uygulama üzerinden tüm bankacılık hizmetlerini alabileceğiniz bir mobil uygulama sahip olmuştur.

Bankacılık Hizmetleri

Vermiş olduğu düşük faiz oranları, yatırım seçenekleri, mevduat fonları ile adından söz ettiren Garanti Bankası aynı zamanda özel bankacılık sektöründe de en fazla tercih edilen banka haline gelmiştir. Yatırımlarımızı değerlendirirken veya nereye yatırım yapsam, birikimi nasıl değerlendirsem diye düşünüyorsanız bu alanda sizlere en geniş seçenekleri sunan, uygun faiz seçeneği ile sizlere hizmet vermesi Garanti Bankası’nın tercih edilme sebepleri arasındadır. Müşterilerinden gelen geri bildirimlere göre sürekli kendini güncelleyen, yenileyen banka aynı zamanda profesyonel bir çağrı merkezi sistemine sahiptir.

Garanti Bankası Çağrı Merkezi

Tüm işlemleri internet şubesinden, mobil uygulamadan yapabildiğiniz Garanti Bankası bankacılık işlemlerini çağrı merkezi üzerinden de yapabiliyorsunuz. Garanti Bankası çağrı merkezi servisinde çalışan müşteri temsilcileri tüm bankacılık sistemlerine hakim olan ve uzun süreler eğitim alarak bu alanda profesyonelleşmiş olarak sizlere hizmet vermektedir. Orta ve üzeri yaş grubuna yönelik olarak modernize edilen müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile dilediğiniz bankacılık işlemlerini yapabiliyorsunuz. Günümüzde güvenli olarak yapılmadığında çeşitli dolandırıcılık sorunları ile karşılaşabileceğiniz bankacılık işlemleri konusunda sizlere çifte teyit sistemi ile hizmet veren Garanti Bankası çağrı merkezi aracılığı ile güvenli ve kolay bir şekilde bankacılık işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Bu alanda sizlere profesyonel olarak hizmet sunan banka aynı zamanda tüm bankacılık işlemleri içinde çağrı merkezi üzerinden hizmet veriyor.

Yorumlar (0)