Zipline macerası kanlı bitti 

Meksika’da zipline yapan bir kişi, frenin bozulmasıyla birlikte direğe çarptı. Şahıs, feci şekilde can verirken çevredekiler ne yapacaklarını şaşırdı. Eğlence merkezinde sağlıkçının ve sağlık kuruluşunun olmaması, genç erkeğin ölümden kurtarılamamasına sebep oldu. 

DÜNYA 06.12.2021, 11:25 07.12.2021, 09:19
Zipline macerası kanlı bitti 

Meksika’nın Chiapas eyaletinde bulunan El Chiflon isimli bir macera parkına giden 30 yaşındaki bir erkek, zipline yapmak istedi. 400 metrelik zipline hattına binen şahıs, parkuru tamamladığı esnada, başlangıç noktasına dönerken, fren sisteminin çalışmadığını fark etti. 



O hızla duramayarak direğe çarptı 

Çok hızlı olması sebebiyle duramayan ve tutulamayan şahıs, savunmasız halde direğe çarptı. Kanlar içinde kalan erkeğe ilk müdahale, macera parkındakiler tarafından yapıldı. Parkta sağlık merkezinin bulunmaması sebebiyle genç erkek, en yakın sağlık kuruluşuna ancak bir saatte ulaştırılabildi.  

Hastaneye kaldırılan genç erkeğin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Yetkililer, zipline yapmak isteyenleri, güvenlik önlemlerini yeterince almaları ve fren sistemini kontrol ettirmeleri konusunda uyardı. 

Yorumlar (0)