Trump'ın yeğeninden dikkat çeken iddia! Trump seçimi kaybetti sırada Melania var

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın yeğeninden ABD gündemine bomba gibi düşen iddia! Mary Trump’ın iddiasına göre, seçimi kaybeden Donald Trump’ın, eşi Melania ile arası iyi değil.

DÜNYA 25.01.2021, 18:15 26.01.2021, 12:28 Hanife
Trump'ın yeğeninden dikkat çeken iddia! Trump seçimi kaybetti sırada Melania var

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yeğeni Mary Trump’dan amcasının evliliğine yönelik çarpıcı iddialar…

Telegraph gazetesine demeç veren ve Klinik psikolog olan 55 yaşındaki Mary Trump, ABD gündemine bomba gibi düşen iddialar öne sürdü.



"Amcamın eşi ile muhabbeti yok”

Melania Trump'ın evliliğinden mutlu olmadığını ve boşanmak istediğini iddia eden Mary Trump, eski First Lady'nin boşanmayabileceğini ifade etti. Mary Trump, amcası Donald Trump’ı kastederek, “Melania’ya muhabbetli davrandığına inanmıyorum." Dedi.



Bağını koparmak için soyadından vazgeçebilir

Yeğen Trump verdiği röportajda, amcası Trump’ın ülkeye verdiği zararlardan dolayı "olumsuz bir çağrışım" yaptığı için bağını koparmak istediğini bu yüzden soyadını değiştireceğini dile getirdi.

Amcası Trump’ın ülkeye haddi hesabı olmayan zararlar verdiği ve bu zararların çoğunun onarılamaz olduğunun anlaşılacağını belirten yeğen Trump, bu yüzden doğacak olan olumsuz çağrışımın geleceğini etkileyebileceğini söyledi.

Mary Trump, Donald Trump'ın 1982 senesinde 42 yaşında yaşamını yitiren ağabeyi Fred Trump Jr'ın kızı.



"Aralarında sorun var"

Mary Trump, diğer yandan kaleme aldığı "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World’s Most Dangerous Man (Aşırı Fazla ve Hiç Yeterli Değil: Ailem Dünyanın En Tehlikeli Adamını Nasıl Yarattı)" adlı kitap, Temmuz 2020'de satışa çıktığı ilk günde yaklaşık 1 milyon satmıştı.

21 Ocak’ta Joe Biden'ın yemin töreni öncesinde Beyaz Saraydan ayrılarak Florida'ya geçen Donalt Trump başkanlık uçağından inerken gazetecileri selamladı fakat eşi Melania Trump, yanında yürümemesi büyük dikkat çekmişti. Bu durum ikili arasında sorunlar olduğuna yorumlanmıştı.

Yorumlar (0)