Tayland'da çocuk bakımevine korkunç saldırı: 35 ölü!

Tayland'daki bir çocuk bakımevine silahlı saldırı gerçekleştiren 34 yaşındaki eski polis memuru, 35 kişiyi öldürdü. Ölen kişilerden 24'ünün çocuk olduğu belirtildi. Saldırganın, eşi ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği kaydedildi.

DÜNYA 06.10.2022, 17:35 07.10.2022, 15:06 Hakan Öksüz
Tayland'da çocuk bakımevine korkunç saldırı: 35 ölü!

Güneydoğu Asya ülkesi Tayland'da bulunan bir çocuk bakımevine yapılan silahlı saldırı, ülke kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Korkunç saldırı, Tayland'ın kuzeydoğusunda yer alan Nong Bua Lamphu bölgesinde gerçekleşti. Çocuk bakımevine yapılan silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden kişi sayısının 35 olduğu açıklandı.

Ölen 35 kişiden 24'ü çocuk!

Silahlı saldırı neticesinde yaşamını yitiren 35 kişiden 24'ünün çocuk olduğu bilgisi verildi. Saldırıda silahın dışında bıçak da kullanıldığı kaydedildi. Saldırı haberi, Tayland kamuoyunda yankı uyandırdı. Haber kanalları, saldırının korkunç detaylarını paylaştı. 

Saldırgan, 34 yaşındaki eski bir polis memuru!

Cani saldırıyı gerçekleştiren kişinin 34 yaşındaki eski bir polis memuru olduğu ifade edildi. Cinnet getiren saldırganın, eşi ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi. Saldırının nasıl gerçekleştiğine ilişkin haberler paylaşan Tayland basını, saldırganın geçmişine dair bilgiler veriyor.

Yorumlar (0)