Putin'in eski temizlikçisinden 17 yaşında kızı olduğu iddia edildi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski bir temizlik çalışanından şu anda 17 yaşında olan bir kız çocuğu olduğu iddia edildi.

DÜNYA 26.11.2020, 18:40 26.11.2020, 21:14
Putin'in eski temizlikçisinden 17 yaşında kızı olduğu iddia edildi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski bir temizlik çalışanından şu anda 17 yaşında olan bir kız çocuğu olduğu iddia edildi.

Özel hayatı ve ailesiyle ilgili bilgileri gizli tutmasıyla bilinen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili her gün yeni iddialar öne sürülüyor.

Rus medyası tarafından, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eski bir temizlik çalışanından olan, şu anda 17 yaşındaki bir kızı olduğu iddia edildi. Habere göre, Putin'in, şu an 'gizli' bir milyoner olan eski bir temizlik görevlisinden bir kızı bulunduğunu yazdı.

Şu anda 45 yaşında olan Krivonogikh'in Rossiya Bankbut'ta hissedar olduğu, Lovesick ve Leningrad Center gibi bazı gece kulüplerinin sahibi olduğu belirtildi. 

Vladimir Putin'in Rusya Devlet Başkanı olduğu ilk yıl olan 2003 yılındayken çocuk sahibi olduğu ve süreçte Putin'in evli olduğu iddiaları yer buldu.

Putin'in, ilk eşi Lyudmila Putina ile olan evliliğinden Maria ve Katerina isimli iki kızı var. Çift, 7 yıl önce boşandı. 

Kimliği belli oldu

Söz konusu genç kızın, Putin ile annesi Svetlana Krivonogikh arasında yıllarca süren bir ilişkiden doğan 17 yaşındaki kızın adının Yelizaveta Vladimirovna olduğu iddia edildi. Rus medyasına konuşan yerel kaynakların, Putin ile Svetlana'nın ilişkisinin 90'lı yıllarında sonunda başladığını ve Yelizaveta'nın doğumun ardından 2000'lerin başında Putin'den ayrıldığını öne sürdü.

Bradford Üniversitesi'nde görsel tanımlama uzmanı olan Hassan Ugail, genç kız hakkında, "Rusya Devlet Başkanına olağanüstü bir benzerlik sergiliyor." neticesine vardı. Yüz tanıma uygulamasının, genç kızın yüzünün tamamının görülmediği, bir jette çekilmiş fotoğrafında Putin ile yüzde 70,44 benzerlik gösterdiği öne sürüldü. 

Kremlin iddiaları yalanladı

Ailesi hakkında oldukça hassas olduğu ifade edilen Başkan Putin'in, söz konusu iddialara herhangi bir tepki vermediği ve Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov'un Svetlana veya kızıyla ilgili iddiaları kabul etmediği ifade edildi. Peskov, "Bu isim bana soruldu fakat hakkında hiçbir şey duymadım ve hiçbir şey bilmiyorum." dedi. 

Yorumlar (0)